ΤΟΠΙΚΑ

Πάνω από 100.000 επιβάτες αναχώρησαν για διακοπές στα νησιά χθες και σήμερα

Πάνω από 100.000 επιβάτες αναχώρησαν για διακοπές στα νησιά χθες και σήμερα

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου με περισσότερα από 48 δρομολόγια να είναι προγραμματισμένα από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο.

Συγκεκριμένα σήμερα από τον Πειραιά αναχώρησαν ή πρόκειται να αναχωρήσουν 28 πλοία, από τη Ραφήνα 14 και από το Λαύριο 6.

Την Παρασκευή αναχώρησαν 55.209 επιβάτες από τα λιμάνια της Αττικής.

Συγκεκριμένα από  Πειραιά αναχώρησαν 28 δρομολόγια με 33.837 επιβάτες, από Ραφήνα 16 δρομολόγια με 9.732 επιβάτες, από Λαύριο 7 δρομολόγια με 1.764 επιβάτες και από  τον Αργοσαρωνικό 48 δρομολόγια με 9.876 επιβάτες.

Το λιμενικό σώμα θα παραμείνει επί ποδός ώστε να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση των ταξιδιωτών, οι οποίοι κατά χιλιάδες συρρέουν από τα τέλη του προηγούμενου μήνα (Ιούλιος) στα λιμάνια της Αττικής.

Η έξοδος των Αθηναίων και των κατοίκων των υπόλοιπων μεγάλων αστικών κέντρων γίνεται υπό συνθήκες καύσωνα που θα διαρκέσουν έως και αύριο οπότε η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση έως και 4 βαθμούς.

real.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.