ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οριστικά 3 οι όμιλοι, με 10 ομάδες η Α΄κατηγορία του 2019-2020

Οριστικά 3 οι όμιλοι, με 10 ομάδες η Α΄κατηγορία του 2019-2020

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου αποφασίστηκε η μορφή που θα έχουν τα πρωταθλήματα Ανδρών, Κ16 και Κ14, όπως και το Κύπελλο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όπως προέκυψε από την συνεδρίαση οι όμιλοι στην Α΄κατηγορία θα είναι οριστικά 3, ενώ λίγο πριν συνταχθούν και αποσταλούν οι συμπληρωματικές προκηρύξεις στα σωματεία, η μοναδική εκκρεμότητα που παραμένει είναι ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συγκροτήσουν τον 1ο όμιλο.

Αυτό θα εξαρτηθεί καθαρά από την συνάντηση με τον υπουργό εμπορικής Ναυτιλίας, που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.

Στην επικείμενη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων, φορέων, αλλά και πολιτικών παραγόντων, θα ζητηθεί η στήριξη των εταιριών, με την παραμονή καθόλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών του Άρτεμις στη γραμμή των δυτικών Κυκλάδων, αλλά και την δέσμευση της golden star ferries για την παραμονή του δρομολογίου που συνδέει τα νησιά: Άνδρο, Τήνο, Μύκονο Πάρο.

Οι όμιλοι

Πάμε τώρα να δούμε τα σενάρια για τους ομίλους

1ος όμιλος: ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Άγιαξ Σύρου, ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκός, Παμμηλιακός, ΑΠΣ Κύθνου ή ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Άγιαξ Σύρου, ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά, Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου.

2ος όμιλος: ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά, Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Πάρου, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός ή ΑΟ Πάρου, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκός, Παμμηλιακός, ΑΠΣ Κύθνου.

3ος όμιλος: Πανναξιακός, ΑΜΣ Φιλωτίου, Αστέρας Τραγαίας, ΠΑΣ Νάξου, ΑΣ ϊου, ΑΟ Καρτεράδος, ΑΟ Πύργου.

Πρωταθλητής

Αναφορικά με την αναδείξει του πρωταθλητή, οι 3 πρώτοι των ομίλων θα πάρουν άμεσα την πρόκριση για το έξτρα μίνι πρωτάθλημα έχοντας μπόνους 2 βαθμών.

Η 4η ομάδα θα προκύψει από αγώνες μπαράζ μεταξύ των 2ων ομάδων του κάθε ομίλου, με την ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς να παίρνει επίσης το εισιτήριο για το έξτρα πρωτάθλημα, χωρίς να έχει κάποιο έξτρα βαθμολογικό μπόνους.

Υποβιβασμός

Λόγω του ότι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 κατηγορίες, οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στην β’ κατηγορία θα είναι αυτές που θα τερματίσουν από την 4η θέση και κάτω στους ομίλους που θα έχουν 7 ομάδες και από την 5η θέση και κάτω στον όμιλο που θα έχει 8 ομάδες.

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.