BUSINESS

Ομιλητής στο συνέδριο του Economist ο Νίκος Τσερκεζίδης

Ομιλητής στο συνέδριο του Economist ο Νίκος Τσερκεζίδης
Τεράστια τιμή για τον Μακεδόνα επιχειρηματία που έχει δραστηριότητα και στις Κυκλάδες

Μια ξεχωριστή στιγμή για μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αποτελεί η πρόσκληση να παρευρεθεί και να μιλήσει στο συνέδριο του Economist την 1η και 2 Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας Νίκος Τσερκεζίδης.

Μεταξύ άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων ο Νίκος Τσερκεζίδης θα αναλύσει το θέμα της ανακύκλωσης στο οποίο έχει δραστηριότητα και τις Κυκλάδες.

Σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη όμως χρονιά, η Recycle Greece Tserkezidis, ως Συνεργάτης του περιοδικού Economist για την 4η Σύνοδο Κορυφής για την Βιωσιμότητα, δηλώνει έμπρακτα την υποστήριξή της στην πορεία της Νοτιοανατολικης Ευρώπης και της Μεσογείου προς τη βιώσιμη ανάπτυξή της.
Μεγάλα ονόματα της οικονομικής και πολιτικής ζωής της περιοχής θα δώσουν το παρόν σε μια Σύνοδο που δεν μπορεί να μην περιλάβει στις συζητήσεις της τις ιδιαίτερες συνθήκες που ο Covid-19 εχει δημιουργήσει στις εξελίξεις του κόσμου και της βιωσιμης ανάπτυξης.
Ο Νίκος Τσερκεζιδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Recycle Greece, θα συμμετέχει στο πάνελ των ομιλητών τη δεύτερη μέρα της Συνοδου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.