ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκλήρωση της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ολοκλήρωση της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Πριν από την εκκίνηση τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, έγιναν τα απαραίτητα προληπτικά tests, πραγματοποιήθηκαν θερμομετρήσεις και συμπληρώθηκαν τα απαιτούμενα έντυπα δηλώσεων από όλους τους επιβαίνοντες. Στην διαδικασία εξυπηρέτησε ο  κ. Γεώργιος Αλτουβάς τον οποίο ευχαριστούμε .  

 

Το ξεκίνημα έγινε την περασμένη Παρασκευή με τρία σκάφη, το «ΟΥΣΥΡΑ» του ΝΟΣ, την «ARGO», προσφορά του κ. Αντώνη Λεμονάκη και την  «ΟΚΥΡΟΗ», προσφορά του κ. Γεώργιου Μαραγκού. Οι άνεμοι ευνοϊκοί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής έως και τη Σέριφο όπου και έπνεαν στα 5-Beaufort. Την επόμενη μέρα συνεχίστηκε το ταξίδι από Σέριφο προς τα Λουτρά Κύθνου με μία μικρή στάση στην «Κανάλα» και τέλος την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η επιστροφή προς τη Σύρο. 

  

Στην πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού ταξιδιού συνέβαλαν οι καθηγητές μας Αλέξης Ξηραδάκης και Ορέστης Βελλής, τους οποίους ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους σε γνώσεις και χρόνο. 

  Στους μαθητές μας ευχόμαστε καλές θάλασσες και ούριους ανέμους στα πανιά τους και προπαντός να επιδεικνύουν αγάπηκαι σεβασμό  στις θάλασσές μας.  

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.