ΤΟΠΙΚΑ

Οι Μυκονιάτες λένε όχι σε «εγκλήματα» κατά του νησιού κύριε υπουργέ…

Οι Μυκονιάτες λένε όχι σε «εγκλήματα» κατά του νησιού κύριε υπουργέ…
Τεράστια εντύπωση προκαλεί η ευθεία και άμεση τοποθέτηση του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη υπέρ του έργου των Αράβων στη Μύκονο

Ο δήμαρχος Κωνσνταντίνος Κουκάς και σύσσωμος  ο λαός της Μυκόνου στο πλευρό του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ώστε να αποφευχθεί ένα οικιστικό και όχι μόνο έγκλημα που πάει να συντελεστεί στην περιοχή της Άνω Μεράς με την επένδυση των Αράβων.

Η κοινωνία της Μυκόνου και οι αρχές του τόπου είναι κατά του έργου, το οποίο θα επιβαρύνει το περιβάλλον και τις υποδομές του νησιού με ορατό τον κίνδυνο να υπάρξει μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή στη Μύκονο.

Έχει εξάλλου, στο παρελθόν γνωμοδοτήσει αρνητικά για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ΕΣΧΑΣΕ για το έργο, σε επίπεδο αδειοδοτικής ωρίμανσης και ήταν ένα βήμα πίσω όταν ακόμα και  το ΣτΕ δεν είχε εγκρίνει το Π.Δ. του ΕΣΧΑΣΕ.
Απορίες προκαλεί η τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στο Twitter

για το έργο των Αράβων στην Μύκονο καθώς είναι πασιφανές ότι ο υπουργός αγνοεί με την τοποθέτηση του τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο την επιθυμία του λαού της Μυκόνου και των κατοίκων του νησιού που εκφράζει η ενωμένη δημοτική αρχή της Μυκόνου σε αυτό το ζήτημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.