ΚΟΣΜΟΣ

Σώα όλα τα παιδιά και ο προπονητής ,παγκόσμια συγκίνηση

Σώα όλα τα παιδιά και ο προπονητής ,παγκόσμια συγκίνηση
Στόχος των σωστικών συνεργείων να βγάλουν και τους πέντε σήμερα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης.Συνεχής ενημέρωση...

Άλλο ένα αγόρι, το ένατο στη σειρά, φαίνεται πως βγήκε σώο από το σπήλαιο τής Ταϊλάνδης, όπως μεταδίδουν τοπικοί δημοσιογράφοι που είδαν ένα ασθενοφόρο να απομακρύνεται με ταχύτητα. Άλλα ΜΜΕ αναφέρουν ότι και τα υπόλοιπα 3 παιδιά, όπως και ο προπονητής τους, κινούνται προς την έξοδο με τη βοήθεια των διασωστών και έχουν περάσει τα δύσκολα σημεία.

Η τρίτη φάση της επιχείρησης στις 06:08 ώρα Ελλάδας. Στόχος των σωστικών συνεργείων να βγάλουν και τους πέντε σήμερα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Η βροχή που έπεσε νωρίτερα δεν προκάλεσε προβλήματα στον σχεδιασμό. 19 δύτες, μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης αλλά και ξένοι ειδικοί, μπήκαν στον δαίδαλο των πλημμυρισμένων σπηλαίων.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι 2 από τα παιδιά έχουν παρουσιάσει συμπτώματα πνευμονίας.

Οι διασώστες έβγαλαν και το δέκατο παιδί από το σπήλαιο- Συνεχίζουν και για τους άλλους 2


πηγη aixmi.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.