ΤΟΠΙΚΑ

“Οι αστυνομικοί της Μυκόνου δεν είναι νταβατζήδες κανενός”

“Οι αστυνομικοί της Μυκόνου δεν είναι νταβατζήδες κανενός”
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων ξεκαθαρίζει ότι δε θα επιτρέψει τη στοχοποίηση και ενοχοποίηση των αστυνομικών

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κυκλάδων, προκάλεσαν σχόλια και τοποθετήσεις κατοίκων και φορέων της Μυκόνου, σε βάρος των υπηρετούνταν στο νησί των ανέμων αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορήθηκαν ως βασική αιτία για τις πολεοδομικές παρανομίες.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων ξεκαθαρίζει ότι δε θα επιτρέψει τη στοχοποίηση και ενοχοποίηση των αστυνομικών, ούτε την αντιμετώπισή τους ως εξιλαστήρια θύματα. Διαμηνύει μάλιστα ότι όσοι αναζητούν αστυνομικούς «νταβατζήδες» στο νησί να ψάξουν αλλού, τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στη Μύκονο λειτουργούν με επαγγελματισμό και σύμφωνα με το πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.