ΤΟΠΙΚΑ

Οι αντιδήμαρχοι του Κουκά δουλεύουν για τον Δήμο και τον κόσμο και δεν «δουλεύουν» τον κόσμο και τον Δήμο Μυκόνου

Οι αντιδήμαρχοι του Κουκά δουλεύουν για τον Δήμο και τον κόσμο και δεν «δουλεύουν» τον κόσμο και τον Δήμο Μυκόνου
Ξημερώματα στο δρόμο ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης Μπαλτάς έβαζε κολωνάκια στο οδόστρωμα με τους υπαλλήλους της δημοτικής αρχής

Είναι πράγματι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο με τους άμεσους  συνεργάτες του δημάρχου Κουκά και κυρίως με τους νέους αντιδημάρχους που ανέλαβαν καθήκοντα εδώ και λίγο καιρό.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ

Είναι συχνές οι αναφορές που κάνουμε σε πρόσωπα και είναι γνωστό ότι με τα μουτρα έχουν πέσει στη δουλειά να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους οι άμεσοι συνεργάτες του δημάρχου.

Ένα μεγάλο θέμα στο νησί είναι το παρκάρισμα και κυριως το παράνομο τους καλοκαιρινούς μήνες που δημιουργεί χαος.

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας τοποθετήθηκαν σε διάφορες περιοχές του νησιού πλαστικά κολωνάκια και όλα αυτά υπο την άμεση εποπτεία και καθοδήγηση του αντιδημάρχου καθημερινότητας Μιχάλη Ζουγανέλη που από το πρωί ήταν στους δρόμους για την επίβλεψη στα  κολωνάκια στον δρόμο για τους Μύλους, πίσω από τον ΟΤΕ στην πιάτσα των ΤΑΞΙ και σε πολλά άλλα σημεία.

Το μέτρο θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές καθώς  πλαστικά κολωνάκια σε πολλά σημεία της Μυκόνου όπως  στον παλιό περιφερειακό,διευκόλυναν αισθητά την κυκλοφορία  δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών που κανείς δεν είχε ανγγίξει και μόνο οι συνεργάτες και ο δήμαρχος Κουκάς έχουν μεριμνήσει τον τελευταίο καιρό.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.