ΤΟΠΙΚΑ

«Οδοστρωτήρες» μπροστά σε ένα μεγάλο θέμα για το νησί, έδειξαν πυγμή ξημερώματα

«Οδοστρωτήρες» μπροστά σε ένα μεγάλο θέμα για το νησί, έδειξαν πυγμή ξημερώματα
Χωρίς να χάσουν χρόνο πήραν την κατάσταση στα χέρια τους για το συμφέρον των κατοίκων της Μυκόνου

Δεν έχει προηγούμενο η κίνηση να πάρουν την κατάσταση μεσάνυχτα στα χέρια τους και να καθαρίσουν το τοπίο μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του αντιδήμαρχοι και μέλη της παράταξης του.

Με απόλυτο αιφνιδιασμό σε όλους, πυγμή και πραγματική αγάπη για τον τόπο, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έχοντας στο πλευρό του τον Αλεκάρα,τον Γιακουμή, τον Φραντζέσκο την Ντίνα Σαμψούνη , τον πρόεδρο του συμβουλίου Γιώργο Ρουσουνέλο και άλλους συνεργάτες έβαλαν την μπουλντόζα στο Καλό Λιβάδι, πήραν τον νόμο στα χέρια τους και έκαναν κίνηση με ιστορική αξία για το νησί.

Η Μύκονος έχει δήμαρχο και αντιδημάρχους που μπαίνουν στην φωτιά για τα συμφέροντα του τόπου τους και η μέρα που ξημέρωσε δείχνει περίτρανα γιατί τους εμπιστεύτηκε ο λαός του νησιού.

Όποιος καταλαβαίνει την σημασία της κίνησης αλλά και την αποτελεσματικότητα δίνει τα εύσημα για ένα τόσο σοβαρό θέμα τους βγάζει το καπέλο γιατί είναι βέβαιο ότι για χάρη όλων θα ακολουθήσει και μεγάλος δικαστικός αγώνας.

Θερμά συγχαρητήρια στους κυρίους γιατί η Μύκονος ανοίκει πρώτα και πάνω από όλα στους Μυκονιάτες και μετά σε όλους τους υπόλοιπους.

MykonosVoice

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.