ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βερώνης που οι Μυκονιάτες τον έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ζητάει τα ρέστα από το MykonosVoice

Ο Βερώνης που οι Μυκονιάτες τον έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ζητάει τα ρέστα από το MykonosVoice
Απύθμενο θράσος αλλά και επίδειξη εκδικητικότητας επειδή του κάνουμε κριτική ζητάει ομόφωνη ανακοίνωση εναντίον του MykonosVoice από το ΔΣ

Ο Χρήστος Βερώνης  για τον οποίο έχουμε γράψει κατά καιρούς για τον ρόλο αλλά και τα έργα και τις ημέρες του στον Δημαρχιακό θώκο της Μυκόνου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του διαπρύσιου κήρυκα της ηθικής έναντι των δημοσιευμάτων και του δημοσιογραφικού λειτουργήματος ,  για όσα συμβαίνουν στη Μύκονο στο θέμα των αρχαιολόγων, κάλεσε πριν λίγη ώρα σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα χρονικά της λειτουργίας του τύπου στο νησί  , το Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου να βγάλει ομόφωνα ανακοίνωση ψήφισμα εναντίον του Mykonos Voice για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ποιος ο Βερώνης;
Που κακήν κακώς οι Μυκονιάτες τον έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μας κουνάει και το δάκτυλο για ζητήματα ηθικής τάξης έναντι επαγγελματικών ομάδων.

Για να γράφουμε αυτά που θέλει ο ίδιος και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ;

Συνεπικουρούμενος μάλιστα από πολιτικούς αντιπάλους και φίλους του, επι πολύ ώρα καταφέρονταν εναντίον του MykonosVoice θέλοντας φυσικά να πάρει το αιμα του πίσω για όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τα έργα και τις ημέρες του στη Μύκονο.

ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΒΕΡΩΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ  ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΥΤΟΙ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ MYKONOSVOICE ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΕΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΥΓ: Εκτός απο ερασιτέχνης  και κακός «καταγραφέας» της πραγματικότητας ο κυριος Βερώνης πνίγηκε  εύκολα στην ευτυχία ακόμη μια φορά πριν λίγο στο Δημοτικό συμβούλιο της Μυκόνου  για να βγάλει μίσος και οργή εναντίον του MYKONOSVOICE.

Λιγάκι υπομονή και ψυχραιμία δεν βλάπτει, θα έπρεπε να έχει διδαχτεί  τόσα χρόνια από την διαδρομή του στην πολιτική.

Εν αναμονή της συνέχειας που θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.