ΤΟΠΙΚΑ

Ο σταρ του Άγιαξ Μπεεκ ξετρελαμένος με την Μύκονο και τους ανθρώπους της

Ο σταρ του Άγιαξ Μπεεκ ξετρελαμένος με την Μύκονο και τους ανθρώπους της
Στον Κόρφο συναντήθηκε με τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά και τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Μυκόνου Δακτυλίδη και Χιλάι

Ξετρελαμένος είναι με την Μύκονο και τους Μυκονιάτες ο σταρ του Άγιαξ Φαν Ντε Μπεεκ που συνδυάζει τις διακοπές του στο νησί με προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Ο Ολλανδός διεθνής άσσος έμεινε κατενθουσιασμένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων στο γήπεδο του Κόρφου και ιδιαίτερα του προέδρου Αλέκου Κουκά που για μια ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ στην φιλοξενία.

Με εντολή του Αλέκαρα έδωσαν αθλητικό υλικό στο Ντε Μπεεκ της ομάδας της Μυκόνου και παρέχουν σε καθημερινή βάση ότι χρειάζεται ο σταρ του Άγιαξ για να προπονείται στον Κόρφο.

Παρέα με τον Ντε Μπεεκ γυμνάζονται στον Κόρφο και τα δυο μεγάλα ταλέντα του νησιού ο νεαρός Θανάσης Δακτυλίδης που φέτος έπαιξε στον Πανιώνιο και ο Ντένις Χιλάι που διακρίθηκε με την ομάδα του Αήττητου Σπάτων στην Γ´Εθνική.

Ο Ντε Μπεεκ που το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σαιζόν θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αλέκο Κουκά προγραμματίζει να κάνει ένα μεγάλο τραπέζι τις επόμενες μέρες στους νέους του φίλους που γνώρισε στο γήπεδο του Κόρφου.

Μάλιστα τους κάλεσε όλους δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την φιλοξενία των Μυκονιατών.

Στην φωτογραφία ο Ντε Μπεεκ με τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά και την σύντροφο του κόρη του παλαίμαχου διεθνή Ολλανδού Ντένις Μπέργκαμπ όπως  και ο Πέτρος Γιαβρούτας παλιά μεγάλη  δόξα του ποδοσφαίρου των ΚΥΚΛΑΔΩΝ και όχι μόνο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.