ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σπύρος Αποστόλου ενώνει όλο το νησί και γίνεται η φωνή του στην Περιφέρεια

Ο Σπύρος Αποστόλου ενώνει όλο το νησί και γίνεται η φωνή του στην Περιφέρεια
Σοβαρός και με πολιτικό λόγο προτείνει λύσεις για το αύριο με την παρουσία του στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Σπύρος Αποστόλου ενώνει τους Μυκονιάτες και με την κάθοδο του στην Περιφέρεια είναι μια προοπτική για το νησί τα επόμενα χρόνια που θα δώσει ώθηση, όραμα, ιδέες και λύσεις.
Διαβάστε χαρακτηριστικά:

«Ο σχεδιασμός της πολιτικής πρέπει να βασίζεται στη σύνθεση και στο όραμα. Παράλληλα, πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο.

Ως εκπρόσωποι της κοινωνίας οφείλουμε να προτείνουμε λύσεις που στηρίζονται στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.

Είμαστε υποχρεωμένοι υπηρετούμε την ελπίδα του κόσμου, κάνοντας καθημερινή μας πράξη το αύριο. Ένα αύριο με λιγότερα εμπόδια, λιγότερες αγκυλώσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα που λειτουργούν.

Το Νότιο Αιγαίο αποτελεί φάρο κοινωνικής, δημογραφικής, πολιτιστικής και οικονομικής εξέλιξης για τη Χώρα. Είναι η Περιφέρεια με τις περισσότερες προκλήσεις και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα μοναδικό πεδίο, ένα ασύγκριτο εργαστήρι εφαρμογής δράσεων που εκτείνονται από την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής, μέχρι τον πολιτισμό και την παράδοση.

Ο τόπος μας, η Μύκονος, ήταν, είναι και θα είναι η αιχμή του δόρατος της Ευρωπαϊκής αυτής Πολυνησίας που συνιστά το Νότιο Αιγαίο. Είναι ο τόπος που κάθε προσπάθεια, κάθε δυσκολία, κάθε αγώνας είναι μικρός μπροστά σε αυτά τα οποία έχει προσφέρει σε μας και στη Χώρα για δεκαετίες. Είναι ο τόπος για τον οποίο όλοι μας είμαστε και επιβάλλεται να είμαστε υπερήφανοι. Είναι το νησί μας το οποίο καθημερινά όλοι μας δεσμευόμαστε να κάνουμε καλύτερο.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου-Μπροστά το Νότιο Αιγαίο- για μία Μύκονο και μία Περιφέρεια που θα ακτινοβολούν σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Για ένα σύνολο που μετατρέπει την αντιξοότητα της νησιωτικότητας, σε ευκαιρία εξέλιξης και προκοπής όπως πρώτοι απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μου, Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.