ΤΟΠΙΚΑ

Ο sold out Βέρτης, οι Ισραηλινοί και τα lear jet στη Μύκονο

Ο sold out Βέρτης, οι Ισραηλινοί και τα lear jet στη Μύκονο

Σε 48 ώρες εξαντλήθηκαν τα τραπέζια των 1000 και 600 ευρώ το άτομο για τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή, πάνω από 150 Ισραηλινοί φανατικοί θαυμαστές του θα έρθουν με ιδιωτικά αεροσκάφη ενώ στο νησί τα πάρτι δίνουν και παίρνουν.

Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε για πρώτη φορά στη Μύκονο και έξι χρόνια μετά επανέρχεται ξανά για μια εμφάνιση στο Pasaji στην παραλία του Ορνού την ερχόμενη Παρασκευή.

Εκτός από τα ακριβά τραπέζια υπάρχουν και τα πιο οικονομικά αλλά και χώρος για 800 όρθιους ενώ το στήσιμο θα είναι τέτοιο ώστε όλοι να βλέπουν έναν από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές που δεν συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις εν μέσω θέρους αν δεν έχει προγραμματισμένη περιοδεία.

IMG_8540__1_

Ο Γιώργος Σαραφίδης, που δουλεύει με τον Βέρτη αλλά τα καλοκαίρια δραστηριοποιείται στην Μύκονο εδώ και τριάντα χρόνια, συντονίζει την βραδιά και προσπαθεί να τους χωρέσει όλους τη ίδια στιγμή που το νησί δονείται από τα πάρτι. Χθες το μεσημέρι κορίτσια από την Μέση Ανατολή χόρευαν στο Καλό Λιβάδι σε ένα bachelor party ενώ το βράδυ ο Γιάν Μπλόκβιστ ξεσήκωσε τους θαμώνες του Alemagou στη Φτελιά, την πρώτη ίσως μέρα που ο αέρας έπεσε αρκετά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.