ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο νέος υγειονομικός χάρτης των Κυκλάδων

Ο νέος υγειονομικός χάρτης των Κυκλάδων

Τη νέα του μορφή απέκτησε ο υγειονομικός χάρτης covid 19 της χώρας, όπου τα τέσσερα επίπεδα μειώθηκαν σε δύο, το κίτρινο (Επίπεδο Επιτήρησης) και το κόκκινο (Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου).

Με βάση το νέο χάρτη, στις Κυκλάδες αυτή τη στιγμή, στο κόκκινο επίπεδο βρίσκεται μόνο η Περιφερειακή Ενότητα Θήρας. Όλες οι υπόλοιπες περιοχές των Κυκλάδων, ακόμη και αυτή της Νάξου, κατατάσσονται στο κίτρινο επίπεδο επιτήρησης. Πάντως, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η Νάξος βρίσκεται στο κόκκινο επίπεδο και θα πρέπει να διευκρινιστεί σε ποια από τις δύο ζώνες συμπεριλαμβάνεται.

Για κάθε επίπεδο ανακοινώθηκαν το Σάββατο τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν για έναν μήνα. Σε ότι αφορά τον υγειονομικό χάρτη, αυτός θα ανανεώνεται ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο που θα παρουσιάζει κάθε περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κόκκινο επίπεδο βρίσκονται η Αττική, όλοι οι νομοί της Βορείου Ελλάδος, η Θεσσαλία (πλην Βόλου) και τα Ιωάννινα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.