ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μυκονιάτης που έκανε το κινεζικό εμβόλιο στο Ντουμπάϊ

Ο Μυκονιάτης που έκανε το κινεζικό εμβόλιο στο Ντουμπάϊ
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση από το Ντουμπάϊ για τον πρώτο Έλληνα που εμβολιάστηκε

Η ζωή αρχίζει να αποκτά και πάλι σιγά σιγά τους κανονικούς της ρυθμούς στα ΗΑΕ καθώς οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά αναφέρουν ότι ήδη έχουν μπει σε ένα δρόμο οι Σαουδάραβες που συστηματικά εμβολιάζονται τις τελευταίες μέρες με το κινεζικό εμβόλιο.

Ο Έλληνας που εμβολιάστηκε πρώτος με το εμβόλιο που ανέπτυξε η Κίνα το sinopharm ο Γιώργος Εμίρης που ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι έχει σύμφωνα με πληροφορίες και άμεση σχέση με την Μύκονο καθώς η πρώην σύζυγος του είναι βέρα Μυκονιάτισα,γνωστής οικογένειας του νησιού, όπως και τα δυο του παιδιά.

Μάλιστα και στους λογαριασμούς του στα σοσιαλ μίντια έκανε γνωστό ότι εμβολιάστηκε με το χιούμορ από τους φίλους του να δίνει να παίρνει.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.