ΤΟΠΙΚΑ

Ο Mr άνοδος επιβεβαίωσε το όνομα του

Ο Mr άνοδος επιβεβαίωσε το όνομα του

Ο ΑΟ Μυκόνου BC πανηγυρίζει εδώ και λίγες 24ωρα μια τεράστια επιτυχία, μιας και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για τη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μία επιτυχία που φέρει την υπογραφή πολλών ανθρώπων που αποφασίσαν να συστρατευτούν στο νησί των ανέμων και να αναδείξουν το μπάσκετ της πόλης. Ανάμεσα τους και ο Vaggelis Karampoulas, ο άνθρωπος που μετρά πλέον, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εννιά ανόδους σε εθνικές κατηγορίες!

Ο 40χρονος forward πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική σεζόν και ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας πρωταθλητισμού του ΑΟ Μυκόνου, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με την ΑΕ Δικαίου, όταν και άρχισε το παιχνίδι με 18 πόντους με 100% ευστοχία στα πρώτα 7:45, μετρώντας 3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 3/3 ελεύθερες βολές.

Αναμφίβολα, ο Mr Άνοδος έχει γράψει τη δική του ιστορία στα πρωταθλήματα, μιας και μπορεί να είναι 40 χρονών, το μπάσκετ όμως τρέχει μέσα του και το ταλέντο του είναι τέτοιο που θα μπορούσε να σταθεί, όχι στη Γ’ Εθνική, αλλά σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.