ΤΟΠΙΚΑ

Ο Λιακουνάκος πουλάει μεγάλη έκταση στη Μύκονο

Ο Λιακουνάκος πουλάει μεγάλη έκταση στη Μύκονο
Πωλούνται όλα στη ζωή… Από τα δάνεια της Audiovisual μέχρι τα οικόπεδα του Λιακουνάκου στη Μύκονο

Ξεκινάει μια εβδομάδα που αναμένεται να είναι πλούσια σε εξελίξεις και ακόμη πλουσιότερη σε επιχειρηματικά παρασκήνια. Καταρχάς, να σας πω ότι η Εθνική Τράπεζα έχει βγάλει στην αγορά προς πώληση δάνειο 52 εκατ. της Audio Visual του Νίκου Βαρδινογιάννη. Τη διαδικασία τρέχει η Deloitte -στην αγορά μιλούν για ανταγωνιστική διαδικασία- και αυτήν την εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να υποβληθούν οι προσφορές των ενδιαφερόμενων.

-Γυρνάει σελίδα η επιχειρηματική ζωή του τόπου καθώς οι δυνάμεις αναδιαρθρώνονται, οι ισορροπίες μεταβάλλονται, τα πρόσωπα αλλάζουν. Η φιλοσοφική διάθεση κατέλαβε τη στήλη επειδή άκουσε στην πιάτσα ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος, που είναι στο ξεκίνημα ενός νέου κύκλου επιχειρηματικών αναζητήσεων, πουλάει μεγάλη έκταση στη Μύκονο. Ηδη μου λένε ότι έγιναν κάποιες επαφές στην αγορά σε επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια γιατί… είναι πολλά τα στρέμματα.

πηγη newmoney.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.