ΤΟΠΙΚΑ

O Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέβαλε για δεύτερη φορά το γάμο του στη Μύκονο

O Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέβαλε για δεύτερη φορά το γάμο του στη Μύκονο
Τι λέει για το επάγγελμα του τραγουδιστή και τον κορωνοϊό

Για δεύτερη φορά το γάμο του ανέβαλε οΓρηγόρης Μπιθικώτσης. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση προετοιμαζόταν για τον γάμο του με την αγαπημένη του Ελένη στη Μύκονο, αλλά όπως ανακοίνωσε αυτός αναβάλλεται ξανά αυτή τη φορά λόγω κορωνοϊού.

Όπως εξήγησε η επιβολή πλαφόν στα άτομα που μπορούν να είναι καλεσμένοι στους γάμους δεν του επιτρέπει να τον κάνει όπως θέλει.

«Δεδομένων των συνθηκών, προέχει η υγεία των δικών μας. Με το Ελενάκι είμαστε τρισευτυχισμένοι. Είναι στενάχωρο, δημιουργεί έναν εκνευρισμό αλλά βλέποντας και κάνοντας. Και το νυφικό και το κοστουμάκι θα μας περιμένουνε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς»είπε αρχικά.

«Σήμερα θα περάσω τη μέρα ακυρώνοντας πράγματα και ενημερώνοντας αγαπημένους φίλους» συνέχισε, λέγοντας: «Με την πρώτη ευκαιρία όταν το έδαφος είναι πρόσφορο μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα έχουμε καταφέρει να καλέσουμε ξανά τον κόσμο».

«Ήμουν τραγουδιστής τώρα πια είμαι τουρίστας. Πρέπει όλοι να προσέχουμε» τόνισε ο τραγουδιστής για το μέλλον του επαγγέλματός του.

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.