ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου κάνει την διαφορά για ακόμη μια φορά

Ο Δήμος Μυκόνου κάνει την διαφορά για ακόμη μια φορά
Μια ιδέα του Γιώργου Καφεντζή υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ο Δήμος Μυκόνου.

Ο Δήμος Μυκόνου πραγματοποιεί ανακύκλωση για πλαστικά καπάκια από μπουκάλια.

Μια σημαντική πρωτοβουλία ιδέα του Γιώργου Καφεντζή που  μέσω της  οποίας ενέργειας θα αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά με έφερε ποιο κοντά σας και γνωριστήκαμε καλύτερα. Μπορεί να μην εκλέχτηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά παραμένω στην οικογένεια της Πρωτοβουλία Δράσης. Εδω και 6 μήνες περίπου ξεκίνησα μια πρωτοβουλία η οποία έχει σχέση με την κοινωνική πολιτική. Ξεκίνησα και μάζευα πλαστικά καπάκια προς ανακύκλωση. Αυτά τα καπάκια θα τα έδινα στον Δήμο και ο Δήμος σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς θα τα ανακύκλωνε και τα έσοδα θα πηγαίναν σε Αναπηρικά αμαξίδια η ότι άλλο χρειαστεί. Μετα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Κων. Κουκα και τον Αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκα βάλαμε έναν καινούργιο κάδο στις αποθήκες του Δήμου για την παραλαβή μιας και ο όγκος είναι μεγάλος. Επίσης θα ήθελα να σας καλέσω όλους να το διαδωσετε ώστε να έχουμε θεμιτά αποτελέσματα. Όποιος θέλει μπορεί να δέχεται και στο κατάστημα του να συλλέγει καπάκια και μια φορά την εβδομάδα να έρχομαι να τα παίρνω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κων Κουκα και τον Αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκα για την ευαισθησία τους σε αυτή την πρωτοβουλία όσο και για την άμεση βοήθεια τους για την υλοποίηση.Ο ειδικός κάδος βρίσκεται έξω από την αποθήκη του Δήμου .
Την αποθήκη του Δήμου , θα την βρείτε στον δρόμο για Ορνό μετά από 500 μέτρα περίπου από το εργοστάσιο της ΔΕΗ προς Κόρφο Σας καλώ όλους να κάνουμε το αύριο καλύτερο. Γεώργιος Καφεντζης.»

Μια ακόμη πρωτοβουλία με ιδιαίτερη ευαισθησία από την δημοτική αρχή της Μυκόνου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.