ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμαρχος θυμήθηκε το μπάσκετ,ξέχασε όμως το ποδόσφαιρο

Ο Δήμαρχος θυμήθηκε το μπάσκετ,ξέχασε όμως το ποδόσφαιρο
Τις ευχές του για την ιστορική συμμετοχή του μπασκετικού ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Γ´ Εθνική δημοσιοποίησε ο Κ.Κουκάς, όχι όμως για τον ποδοσφαιρικό

Η μέρα που ξημερώνει είναι ιστορική για τον αθλητισμό της Μυκόνου καθώς για πρώτη φορά από κοινού τα τμήματα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του νησιού θα αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Στο ποδόσφαιρο η στιγμή μάλιστα είναι ξεχωριστή και αυτό γιατί οι ομάδες του νησιού ενώθηκαν και για πρώτη φορά ιστορικά και κάτω από την ονομασία ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ μια ποδοσφαιρική ομάδα από το νησί, θα παίξει ενωμένη σε εθνική κατηγορία, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της να προηγείται μάλιστα και χρονικά του παιχνιδιού στο μπάσκετ.

Στις 13:00 στο γήπεδο της Ηλιούπολης η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ θα αντιμετωπίσει τον Χαραυγιακό για την Γ´ΕΘΝΙΚΗ στο ποδόσφαιρο  και στις 14:30 το μεσημέρι στο κλειστό της Μυκόνου η μπασκετική ομάδα του νησιού την Πεύκη.

Ο δήμαρχος της Μυκόνου στις καθιερωμένες ευχές προς τα σωματεία πριν την έναρξη της χρονιάς,έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο μόνο για τον μπασκετικό ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και όχι για την ποδοσφαιρική ένωση του νησιού, προκαλώντας απορία γιατί μόνο  ευχήθηκε στο μπάσκετ.

Μήπως είναι θαυμαστής μόνο του μπάσκετ και όχι του ποδοσφαίρου;

Έγραψε χαρακτηριστικά πριν λίγες ώρες:

«Άυριο ξεκινάει το ιστορικό “ταξίδι” της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του νησιού μας, του Α.Ο. Μυκόνου, στις εθνικές κατηγορίες (Γ’ Εθνική)! Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Α.Ο. Πεύκης στο κλειστό γυμναστήριο Μυκόνου (κατ’ εξαίρεση και χωρίς κοινό λόγω συνθηκών).

Το νησί μας πλέον, εκτός από κορυφαίος τουριστικός προορισμός, γίνεται και αναβαθμισμένος “μπασκετικός προορισμός”.

Όλοι οι Μυκονιάτες ευχόμαστε καλή σεζόν, υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές και το μπασκετικό team!

#aomykonou #ourteam #ourbasketballteam #premiere #basketballleague #goodluck #mykonos»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.