ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος τα είπε με την Ντόρα Μπακογιάννη για όλα τα θέματα

Ο δήμαρχος τα είπε με την Ντόρα Μπακογιάννη για όλα τα θέματα

Μια ιδιαιτέρως σημαντική συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη είχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο περιθώριο της συμμετοχής του σε συνέδριο στα Χανιά.

Ο δήμαρχος με την πολύπειρη πολιτικό μίλησαν και για την Μύκονο και τα θέματα της .

Αναφέρει σε ανάρτηση του σχετικά.

“Η συζήτηση με την Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis μια μαχήτρια της ζωής και πολύπειρη πολιτικός είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στην έδρα της, στα Χανιά, στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο 11th Cultural Routes of the Council of Europe programme of the Council of EuropeAnnual Advisory Forum.

Ως επικεφαλής των αντιπροσωπειών των Ελλήνων βουλευτών και αυτοδιοικητικών Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europeστο Συμβούλιο της Ευρώπης τονίσαμε την ανάγκη συστηματικής προώθησης των ελληνικών θέσεων αλλά και την τόνωση της πολιτιστικής εξωστρέφειας, ειδικά στη σημερινή συγκυρία.

Μιλήσαμε όμως και για τη νησί μας τη Μύκονο που επισκέπτεται η ίδια από μικρή ηλικία, καθότι ο πατέρας της και αγαπούσε και προσέφερε πολλά στο νησί.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο αυξημένο στεγαστικό πρόβλημα ειδικά για τους δημόσιους υπαλλήλους και συμφωνήσαμε ότι υπάρχει ανάγκη κατασκευής κατοικιών με δημόσια και ιδιωτικά κεφαλαία ώστε να επιλυθεί οριστικά αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Οι απόψεις της και οι συμβουλές της πάντα πολύτιμες.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.