ΤΟΠΙΚΑ

Ο “χαλαρός” Κυριάκος Μητσοτάκης πίνει τον καφέ του με τον δήμαρχο της Τήνου

Ο “χαλαρός” Κυριάκος Μητσοτάκης πίνει τον καφέ του με τον δήμαρχο της Τήνου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το προηγούμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε το αγαπημένο του νησί, την Τήνο, όπου πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό σπίτι που διατηρεί στο νησί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν βρίσκεται στην Τήνο πάντα είναι πιο άνετος και κάπως πιο ξέγνοιαστος. Κάνει τις βόλτες του στο νησί και κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες, δείχνοντας μια απλότητα και άνεση που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο για τις δημόσιες εμφανίσεις ενός πρωθυπουργού.

Στην αποκλειστική φωτογραφία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίνει τον καφέ του και έχει χαλαρή κουβέντα με το δήμαρχο της Τήνου, Γιάννη Σιώτο, σε κατάστημα στην παραλία της Χώρας. Οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις και όταν ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το νησί της Μεγαλόχαρης, έχουν την ευκαιρία να τα λένε δια ζώσης.
πηγή Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.