ΤΟΠΙΚΑ

Ο αξιαγάπητος στους Μυκονιάτες κ.Πικραμένος, επικεφαλής στο επικράτειας της ΝΔ

Ο αξιαγάπητος στους Μυκονιάτες κ.Πικραμένος, επικεφαλής στο επικράτειας της ΝΔ
Ένας φίλος της Μυκόνου,άνθρωπος υψηλής διανόησης και κουλτούρας που αγαπά το νησί και τους κατοίκους καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣτΕ και διακεκριμένος νομικός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο  επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Star ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας ότι  «Ο επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παναγιώτης Πικράμενος. Ενας άνθρωπος ο οποίος με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη Βουλή και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο συμβολίζει πολλά».

Ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε και στην αποκάλυψη του ονόματος για την τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό κ. Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Όπως ανέφερε πρόκειται για ένα «εξαιρετικά πολιτικοποιημένο άτομο» η συμμετοχή του οποίου συμβολίζει την ευρεία διεύρυνση της Ν.Δ. αλλά και την ανάγκη έκφρασης του συνόλου των προοδευτικών δυνάμεων.

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.