ΤΟΠΙΚΑ

Νύχτα αλητείας και εγκληματικών ενεργειών στη Σύρο εις βάρος αθλητών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Νύχτα αλητείας και εγκληματικών ενεργειών στη Σύρο εις βάρος αθλητών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Για ακόμα μια φορά δυστυχώς  μάρτυρες μιας απαράδεκτης πράξης βίας μεταξύ νεαρών παιδιών – αθλητών.


Εχθες το βράδυ στο περιθώριο του τελικού της ΕΠΣ Κυκλάδων για ηλικιακά τμήματα Κ18 που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης, μαζί με την αποστολή της ομαδας της Μυκόνου , ταξίδεψαν και 4 ακόμη ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ16 ως φίλαθλοι.

Μετά τη λήξη του τελικού και κατά την βραδινή καθιερωμένη βόλτα στην Ερμούπολη της Σύρου τα 4 παιδιά  έκατσαν να φάνε έξω από ένα κατάστημα και προς έκπληξη τους τους επιτέθηκε ομάδα νεαρών ατόμων – αθλητών του Αίαντα Σύρου- αρχικά φραστικα και στη συνεχεια με ξυλοδαρμούς.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Μια  απαράδεκτη  ενέργεια που αφορά παιδιά και υπό το πρίσμα του ποδοσφαίρου και των ομάδων μας.
Τα παιδιά  διακομιστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Σύρου όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους αποκομιζοντας πολλούς μολωπες.


Επιβάλλεται η παραδειγματικη τιμωρία των υπαιτίων με βάση τον αθλητικό νόμο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.