ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ντροπή και αίσχος, επιτέθηκαν στο ημίχρονο σε παίκτες της ΑΕΜ

Ντροπή και αίσχος, επιτέθηκαν στο ημίχρονο σε παίκτες της ΑΕΜ
Σε ματς υποτίθεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας οπαδοί του Χαραυγιακού επιτέθηκαν στους παίκτες της ΑΕΜ από την εξέδρα

Δεν έχουν προηγούμενο όσα συνέβησαν πριν λίγη ώρα στην Ηλιούπολη στον αγώνα που δίνει η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον Χαραυγιακό καθώς σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται θα έπρεπε να τηρούνται τα μέτρα για το υγειονομικό πρωτόκολλο και βα βρίσκονται εντός γηπέδου 80 άτομα , οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας βρίσκονται στην εξέδρα και επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας της Μυκόνου με κροτίδες.

Πρέπει άμεσα ο διαιτητής να επιβάλει  την διακοπή της αναμέτρησης βάση των κανονισμών.

Δειτε σχετικά αποσπάσματα από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα  από το sportcyclades.gr που  είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.