ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Πέρασαν τρία χαμένα χρόνια»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Πέρασαν τρία χαμένα χρόνια»

Η «Ωκεανίς» φαίνεται πως «χτύπησε» και κατέστρεψε τη γέφυρα που επιχείρησε να «στήσει» , πέφτοντας στο κενό , η προς αποχώρηση κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , με άλλες πολιτικές δυνάμεις .

Η παραπληροφόρηση και η προσπάθεια δημιουργίας ενός θετικού επικοινωνιακού κλίματος , που προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.
Το μεγάλο Εθνικό λάθος της «Συμφωνίας των Πρεσπών» , ο διχασμός της κοινωνίας , η συμπεριφορά Πολλάκη , το «μπάχαλο» που ζούμε το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία του Κοινοβουλίου , οι μεταγραφές Βουλευτών και φυσικά η κατάργηση κάθε ίχνους ντροπής , ήθους και αξιοπρέπειας δεν ξεχνιούνται και κυρίως δεν αναπληρώνονται με καμιά επικοινωνιακή πολιτική «λάσπης » και επιδομάτων.

Οι τακτικισμοί ,σχετικά, με τις εκλογές δεν θα περάσουν.!!

Ο λαός θα μιλήσει είτε το θέλει , είτε δεν το θέλει ο κ. Τσίπρας.!! Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι μόνο δική του, πλέον, απόφαση.

Αν όμως , πραγματικά , οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται έστω και λίγο για την Ελλάδα μας , το μόνο που τους απομένει είναι να προκηρύξουν άμεσα εκλογές και να μας αποχαιρετήσουν «αξιοπρεπώς».

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πανέτοιμοι να ξαναφέρουν την Πατρίδα μας στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Κανονικότητας.

Πέρασαν τρία χαμένα χρόνια!!! Φτάνει.!!!

Το ψέμα και η «μπαχαλοποίηση» της πολιτικής ζωής πρέπει να τελειώνει.!!
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική και στους πολιτικούς πρέπει να επανέλθει. Αυτό όμως πρέπει να το εγγυηθεί μια υπεύθυνη και σοβαρή Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση της «Αλήθειας» και όχι του ψεύδους.

Η Ν.Δ. το εγγυάται.!! Πάμε Μπροστά !!! ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.