ΤΟΠΙΚΑ

Νίκος Κοκλώνης: Στην έκθεση της Χριστιάνας Μπέτα στη Μύκονο

Νίκος Κοκλώνης: Στην έκθεση της Χριστιάνας Μπέτα στη Μύκονο

Νυχτοπερπατήματα με… επισκέψεις, για τον CEO της Barking Well

Τη Μύκονο έχει ως βάση του και για το φετινό καλοκαίρι ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί εξορμήσεις σε μακρυνούς και κοντινούς προορισμούς, όποτε το επιθυμεί μαζί με την παρέα του.Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, ο CEO της Barking Well, παραμένει στο νησί των ανέμων, έχοντας για παρέα του, την κολλητή του, Πηγή Δεβετζή, με την οποία είναι αχώριστοι και μαζί, απολαμβάνουν τη θάλασσα και τις βόλτες με το τζετ σκι του.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στα Ματογιάννια και πριν από τη βραδινή του διασκέδαση, επισκέφθηκε αγαπημένους φίλους που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Πρώτη στάση, η έκθεση ζωγραφικής Too much of Infinity, της Χριστιάννας Μπέτα, κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου.

Εκεί, ο Νίκος Κοκλώνης συνάντησε τη νεαρή καλλιτέχνιδα κι εκείνος απόλαυσε τα έργα της!

«Ήρθα έστω και καθυστερημένα στην καλύτερη gallery που έχω δει ποτέ. Έχει τέλεια έργα τέχνης, βέβαια πουλήθηκαν όλα, αλλά κάτι κάναμε», είπε ο παρουσιαστής, με τη Χριστιάνα Μπέτα να απαντά: «Ήρθες με την καλύτερη ενέργεια όμως».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:11

 

 

Μετά την έκθεση ζωγραφικής, ο Νίκος Κοκλώνης συνέχισε τη βόλτα του στα στενά του νησιού και πέρασε από την μπουτίκ ρούχων της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάσση Χολέβα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:12

 

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.