ΤΟΠΙΚΑ

Νικόλας Γιατρομανωλάκης:Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπουργός της Ελλάδας

Νικόλας Γιατρομανωλάκης:Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπουργός της Ελλάδας

Ο 44χρονος πολιτικός επιστήμονας ανέλαβε χρέη υφυπουργού αρμοδίου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού στο ίδιο υπουργείο.

Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπουργός στην Ελλάδα, έγινε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης,ο οποίος με βάση τον ανασχηματισμό που έγινε στην κυβέρνηση αναβαθμίστηκε και από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναλαμβάνει χρέη υφυπουργούστο ίδιο υπουργείο, αρμοδίου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού. 

Ο 44χρονος Νικόλας Γιατρομανωλάκηςγεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι γιος του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Γιώργη Γιατρομανωλάκη και της ακαδημαϊκού Ρένας Λεκανίδου. Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική (MPP) από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard στις ΗΠΑ.

4940050
4940047
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Νικόλα Γιατρομανωλάκη στην έκθεση του 60ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως ΓΓ του ΥπΠο

Πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.