ΤΟΠΙΚΑ

Νέος οχετός ύβρεων από τον Λαζαρίδη

Νέος οχετός ύβρεων από τον Λαζαρίδη
Ο πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ ΜΥΚΟΝΟΥ και στενός συνεργάτης του υποψηφίου Βερώνη βρίζει χυδαία στο διαδίκτυο την υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με έναν άκρως σοκαριστικό τρόπο που δεν αρμόζει στους Μυκονιάτες και στον αστικό πολιτισμό που τους διακρίνει αιώνες τώρα, ο πολιτευτής Μυκόνου Δημήτρης Λαζαρίδης χτύπησε εκ νέου και βρίζει αυτή τη φορά με τον πλέον χυδαίο και απαράδεκτο τρόπο δυο γυναίκες μέσω του Διαδικτύου όπως αλιεύσαμε από τα έργα και τις ημέρες του.

 

 

Ο Λαζαρίδης που μας προκάλεσε μετά τις απαράδεκτες εκφράσεις του εναντίον του τραγουδιστή Βαλάντη και μας κούνησε και το δάκτυλο στο MykonosVoice, αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη από την κοινωνία της Μυκόνου για τα όσα απαράδεκτα έγραφε για τον τραγουδιστή Βαλάντη, συνεχίζει…

Ο άνθρωπος αυτός που ζητά την ψήφο των συμπολιτών του, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα με τα εμετικά του σχόλια στο διαδίκτυο και για ακόμη μια φορά  σοκάρει με σχόλιο του κάτω από ανάρτηση που αφορά  την υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη και την κ.Κατερίνα Παπακώστα που έχει το ρόλο της υφυπουργού στο συγκεκριμένο υπουργείο.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει με τον τρόπο που ο Λαζαριδης πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Μύκονο εκπροσωπεί και κάνει διάλογο μέσω Διαδικτύου με απαράδεκτες φράσεις.

Είναι βέβαιο πλέον ότι θα κινηθεί αρμόδιος εισαγγελέας για το θέμα καθώς ο Λαζαρίδης είναι επιφανής στη Μύκονο και εκτίθεται στα κοινά ενώ ως πρώην αστυνομικός δημιουργεί με τις εκφράσεις του ντροπή και κυρίως εναντίον δυο γυναικών.

Θα είναι απορίας άξιο ποια στάση Θα κρατήσει τις επόμενες ώρες τόσο η ΝΔ κεντρικά όσο και ο υποψήφιος Βερώνης που έχει για δεξί του χέρι έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο οι εκφράσεις του σε δημόσιο διάλογο δεν συνάδουν με τους Μυκονιάτες και την ευγένεια που τους διέπει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.