ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Νέος Λιμενάρχης στην Μύκονο

Νέος Λιμενάρχης στην Μύκονο
Τον υποδέχτηκε η βουλευτής των ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κατερίνα Μονογυιού και είχαν μια πρώτη συζήτηση για τα θέματα της Μυκόνου

Καθήκοντα στο Λιμεναρχείο της ανέλαβε ο νέος λιμενάρχης του νησιού Αντιπλοίαρχος  Λ.Σ Κτενάς Μιχαήλ.

Η βουλευτής ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κατερίνα Μονογυιού τον υποδέχτηκε στο νησί και τόνισε χαρακτηριστικά:

Παραυρέθηκα να ευχηθώ στα νέα καθήκοντα του λιμενάρχη μας και συζητήσαμε  για τα προβλήματα του Λιμεναρχείου Μυκόνου, ζητήματα υποστελέχωσης και την επιτακτική ανάγκη για ένα νέο περιπολικό σκάφος, το οποίο θα συνδράμει δραστικά στις ανάγκες της Μυκόνου αλλά και των διπλανών νησιών.

Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Υπολιμενάρχης Πλωτάρχης Λ.Σ Κατσαρας Παναγιώτης και ο Τομεάρχης Ασφαλείας Πλωτάρχης Λ.Σ Ζυγουρης Νικόλαος.

Τους δήλωσα ότι για εμάς τους νησιώτες το Λιμενικό είναι το «δικό μας σώμα», το οποίο συνδράμει σε πολλούς τομείς στη καθημερινότητα του νησιώτη πέρα από τα στενά καθήκοντά του. Με την ευκαιρία, έδωσα συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει το Λιμεναρχείο Μυκόνου στον τομέα της δίωξης ναρκωτικών και την φύλαξη των νησιών μας γενικότερα.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.