ΤΟΠΙΚΑ

Νέες πτήσεις για Μύκονο αρχίζει να ζεσταίνεται το κλίμα του τουρισμού

Νέες πτήσεις για Μύκονο αρχίζει να ζεσταίνεται το κλίμα του τουρισμού

Η ζήτηση φέτος το καλοκαίρι περνά από τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς αλλά και την Αθήνα που δείχνει να ανακάμπτει, όπως προκύπτει από τις κρατήσεις εισιτηρίων – Στο «τραπέζι» των συζητήσεων μεταξύ υπουργείου Τουρισμού και United και η επέκταση της σύνδεσης Αθήνας – Νέας Υόρκης.

Η Volotea ανακοίνωσε χθες και νέα σύνδεση του μεγαλύτερου ελληνικού αεροδρομίου, του ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’ με τη Γαλλία, ενώ η Easyjet επίσης προσθέτει και νέα δρομολόγια προς ελληνικά νησιά.

Αντίστοιχα, την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας θα έχει επαφές με τους επιτελείς της αμερικανικής United, η οποία επανεκκίνησε ήδη από τις αρχές Απριλίου την ημερήσια και απευθείας εποχική σύνδεσή της μεταξύ Αθήνας —Νέας Υόρκης/Νιούαρκ, ενώ από την επόμενη εβδομάδα, στις 7 Μαΐου ξεκινά και την ημερήσια, απευθείας, εποχική πτήση προς την Ουάσιγκτον D.C., με ημερομηνία έναρξης τις 7 Μαΐου 2022.

Ένα από τα ζητήματα που πέφτουν τώρα ‘’στο τραπέζι’’ είναι, κατά τις πληροφορίες, η επέκταση της σύνδεσης Αθήνας- Νέας Υόρκης ακόμη και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.