ΤΟΠΙΚΑ

Να επιστρέψει το Καλό Λιβάδι στην προγενέστερη κατάσταση άμεσα…

Να επιστρέψει το Καλό Λιβάδι στην προγενέστερη κατάσταση άμεσα…
Πυρ ομαδόν από το Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου εναντίον του επιχειρηματία στο Καλό Λιβάδι

Κάλεσμα προς την την εταιρεία στο Καλό Λιβάδι που δημιούργησε μια αποκρουστική εικόνα για ακόμη μια φορά εξαιτίας των εργασιών θα κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυκόνου, ώστε  να επανέλθει η εικόνα τόσο στην παραλία όσο και στον δρόμο στην προγενέστερη κατάσταση στο χώρο εκεί που από το πρωί γύρισε ξανά ο χρόνος πίσω.

Με νωπές τις μνήμες από το περασμένο καλοκαίρι τότε που έφτασε στο σημείο μέχρι και να πάει στο αυτόφωρο ο ίδιος ο δήμαρχος του νησιού ακούστηκαν όλες οι απόψεις στο απογευματινό ΔΣ.

Παράλληλα η απόφαση να κληθεί να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες ο επιχειρηματίας στο Καλό Λιβάδι πάρθηκε από το ΔΣ.

Αποφασίστηκε να δοθεί μια μικρή χρονική  προθεσμία στον επιχειρηματία ώστε να αποκαταστήσει τις ζημιές διαφορετικά θα εξαντληθεί όχι μόνο η νομιμότητα αλλά και κάθε άλλη ενέργεια για την αποκατάσταση της τάξης όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ενώ στις προθέσεις είναι και η καταγγελία της σύμβασης στην ΕΤΑΔ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.