ΤΟΠΙΚΑ

Μονογυιού και Φόρτωμας με τον πρωθυπουργό

Μονογυιού και Φόρτωμας με τον πρωθυπουργό
Οι Κυκλαδίτες βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τους νέους, πρωτοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τον τρόπο επικοινωνίας της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ανάμεσα σε αυτούς παραβρέθηκαν και οι δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, οι οποίοι μαζί με άλλους συναδέλφους τους φωτογραφήθηκαν με τον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους πρωτοεμφανιζόμενους εκπροσώπους του κοινοβουλίου, προκειμένου να δείξει ότι τους υπολογίζει και τους στηρίζει, αλλά και διατηρήσει όσο το δυνατόν υψηλότερα τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Σημειώνεται ότι, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι ριζικά ανανεωμένη καθώς σχεδόν οι μισοί βουλευτές, (το 40%), εκλέχθηκαν για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, οι 59 από τους 158 βουλευτές που έχει η ΝΔ στη Βουλή, εισήλθαν για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με μέσο ηλικιακό όρο τα 49 έτη ενώ οι 50 είναι άνδρες και οι 9 γυναίκες.

Η ανανέωση, όμως, είναι και ηλικιακή, καθώς 19 βουλευτές ανήκουν στη γενιά των τριαντάρηδων -είναι δηλαδή γεννημένοι στη δεκαετία του 80- ενώ πέντε εξ αυτών είναι γυναίκες. Επίσης, 46 βουλευτές ανήκουν στη γενιά των 40άρηδων, καθώς έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 70.

πηγη cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.