ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θέλετε νέους «αγανακτισμένους» – Η νεολαία δεν σας ακούει, δεν θέλει «μπαχαλάκηδες»

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θέλετε νέους «αγανακτισμένους» – Η νεολαία δεν σας ακούει, δεν θέλει «μπαχαλάκηδες»

«Δεν είστε εχθρός μου κ. Τσίπρα, εχθρός μου είναι ο κορωνοϊός» είπε ο πρωθυπουργός, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «υγειονομικό σαμποτάζ» – «Πείτε μου ποια άλλη αντιπολίτευση στην Ευρώπη στηρίζει τις διαδηλώσεις» – «Ως πρωθυπουργός έχω ευθύνη να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλα τα θύματα αστυνομικής βίας τώρα και στο παρελθόν» – Τσίπρας: «Να φοβάστε την οργή των νοικοκυραίων»

Για συμπόρευση με τον Ρουβίκωνα και τους μπαχαλάκηδες κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «υγειονομικό σαμποτάζ» της χώρας και εγκαλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το κόμμα του είναι πίσω από τις διαδηλώσεις και θέλει νέους «αγανακτισμένους».

Ο πρωθυπουργός, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που του υπέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας για την αστυνομική βία και στο «κατηγορώ» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ανέβηκε πρώτος στο βήμα, σημείωσε: «Σας επιστρέφω το κατηγορώ, εσείς ενσαρκώνετε την υποκρισία και τον φανατισμό».

Μητσοτάκης: “Μέτρησα 17 κατηγορώ”

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Μητσοτάκης: "Μέτρησα 17 κατηγορώ"

Ο πρωθυπουργός απάντησε στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα για αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη από πλευράς θανάτων -ήτοι, είναι στις χώρες με τις λιγότερες απώλειες. Δεν αποτύχαμε, είναι ψέμα και το ξέρετε, υπογράμμισε.

Ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε και τα στοιχεία για την ύφεση 8,2% στη χώρα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση τα κατάφερε καλύτερα στην πανδημία και ακόμα καλύτερα στην οικονομική κρίση.

Η απάντηση Μητσοτάκη για την οικονομία

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Μητσοτάκης: Η απάντηση Μητσοτάκη για την οικονομία

«Αναφερθήκατε» είπε, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, «στην παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης. Ποιος όμως είναι ο δείκτης κ. Τσίπρα; Ένα μέτρο σύγκρισης και μόνο μπορεί δυστυχώς να υπάρξει και είναι ο αριθμός συμπολιτών μας που έχασε την ζωή του σε σχέση με άλλες χώρες. Εκεί η Ελλάδα έχει την 4η καλύτερη επίδοση και είναι ανεπίτρεπτο σε μια εποχή που επιχειρεί η χώρα να ανοίξει την επιρροή της και να χρησιμοποιήσει την καλή της πορεία, για να προσελκύσει τουρίστες, να έρχεστε εσείς και να αμφισβητείτε αυτή την πορεία. Αν η Ελλάδα ήταν στον μέσο όρο της ΕΕ, θα είχαμε θρηνήσει ακόμα 7.000 συμπολίτες μας. Το πετύχαμε όλοι μαζί».

Μητσοτάκης: “Η πανδημία δεν είναι ελληνικό φαινόμενο”

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Μητσοτάκης: "Η πανδημία δεν είναι ελληνικό φαινόμενο"

«Πώς έρχεστε λοιπόν και λέτε ότι, επειδή αποτύχαμε οικτρά στην πανδημία, εγκαθιδρύουμε αστυνομικό κράτος; Δεν έχετε αίσθηση στοιχειώδους ευθύνης να δείτε τη μεγάλη εικόνα και τα πραγματικά δεδομένα και να ακυρώνετε μια προσπάθεια που είναι όλων των συμπολιτών μας, που με μεγάλη προσπάθεια κάθονται στα σπίτια τους. Τι θα κερδίσετε; Θα ζημιώσετε εμένα ή την κυβέρνηση, όταν λέτε ανεριθρίαστα τέτοια ψέματα» σημείωσε.

Μητσοτάκης: “Όχι, δεν αποτύχαμε κ.Τσίπρα”

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Μητσοτάκης: "Όχι, δεν αποτύχαμε κ.Τσίπρα"

«Το ξέρετε ότι είναι ψέμα και το λέτε. Λέτε ότι αποτύχαμε στην πανδημία και είναι ψέμα. Ρωτήστε τους συμπολίτες μας και την εμπειρία τους. Αυτή είναι νίκη της Ελλάδας και όχι της κυβέρνησης και όταν την ακυρώνετε, έρχεστε αντιμετωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Εκφράζετε μια μικρή μειοψηφία που επενδύει στην εμπάθεια και τον διχασμό. Τα ίδια λέγατε και για την οικονομία. Λέγατε ότι έχουμε την χειρότερη ύφεση. Η ύφεση είναι 8,2% λίγο πάνω από τον μέσο όρο. Είμαστε καλύτερα από Ισπανία, Ιταλία» υπογράμμισε.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να «ψαρέψει» στα θολά νερά της πανδημίας, προκειμένου να δημιουργήσει νέες «πλατείες» και νέους «αγανακτισμένους». Τον κάλεσε επίσης να υποδείξει ποιο κόμμα αντιπολίτευσης στην Ευρώπη στηρίζει τις διαδηλώσεις.

«Μόλις χθες ανακοινώσαμε νέα οικονομικά μέτρα, που εσείς χαρακτηρίσατε χάντρες στη μεσαία τάξη. Η δυνατότητα να μην επιστραφεί το 50% της προκαταβολής των 3 πρώτων επιστρεπτέων είναι χάντρες; Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω αν νομίζετε ότι σας πιστεύουν και επειδή έχετε βεβαρημένο παρελθόν. Δεν είμαι εγώ όμως αυτός που θα σας υποδείξει τι να κάνετε. Εχουμε μπροστά μας κάποιες δύσκολες εβδομάδες, ώστε να χτίσουμε τείχος εμβολιασμού και να φέρουμε την κάμψη του 3ου κύματος και να ανοίξουμε την οικονομία μας με ασφάλεια» υπογράμμισε.

«Ξέρω ότι οι επιτυχίες σε αυτή την συγκυρία εύκολα μειώνονται και οι αποτυχίες μεγεθύνονται. Ένας χρόνος πανδημία πράγματι μας έχει κουράσει. Την αγωνία του επιχειρηματία, του φοιτητή και του νέου του 17χρονου, που δεν φανταζόταν την τελευταία σχολική χρονιά με αυτό τον τρόπο. Θα ήθελε να είναι παρών το σχολείο. Καταλαβαίνουμε την δυσκολία της γιαγιάς που δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα εγγόνια της. Ολοι έχουμε λόγους να παραπονεθούμε. Η αγανάκτηση όμως δεν μπορεί να είναι τυφλή. Ο εχθρός είναι ένας. Δεν είστε εσείς κ. Τσίπρα. Ο εχθρός μου είναι η πανδημία. Και σε αυτές τις στιγμές είναι αναγκαία η ενότητα, η αλληλεγγύη και η ωριμότητα. Αυτό είναι το ζητόυμενο. Τι γίνεται λοιπόν εδώ; Τι γίνεται στην Ελλάδα;».

Μητσοτάκης: “Δεν είστε εχθρός μου κ.Τσίπρα”

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Μητσοτάκης: "Δεν είστε εχθρός μου κ.Τσίπρα"

«9/2 είχαμε 1.400 κρούσματα. 9/3 3.000 κρούσματα. Αυτές τις δύο στιγμές δεν τις ενώνει απλά ο διπλασιασμός κινδύνου, αλλά και η συμπεριφορά συγκεκριμένου πολιτκού αρχηγού, που είπε ότι «δέχεται το ρίσκο της διασποράς του κορωνοϊού από τις συγκεντρώσεις. Και σήμερα επιμένετε να διοργανώνετε πορείες και συγκεντρώσεις. Το κάνετε στην κορύφωση της πανδημίας».

«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε καμία επιστημονική έρευνα όπως αυτή του πανεπιστημίου Χουμπολντ για να κατανοήσουμε ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις χωρίς μασκες είναι καταστάσεις υπερμετάδοσης. Αν συμφωνείτε, τότε θα πρέπει να ισχυριστείτε ότι το αγαθό της διαμαρτυρίας που εμείς σεβόμαστε και δεν απογορεύσαμε συγκεντρώσεις. Πρέπει λοιπόν να μας πείτε ότι το αγαθό διαμαρτυρίας είναι υπέρτερο του αγαθού της υγείας. Όταν καλείτε σε συγκεντρώσεις, αναλαμβάνετε το ρίσκο να αυξηθούν τα κρούσματα και να πιεστεί το ΕΣΥ. Δεν είναι ο μόνος λόγος οι συγκεντρώσεις για αύξηση των κρουσμάτων, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτή η συμπεριφορά του κ. Τσίπρα είναι υπεύθυνη».

«Θα σας προσάψω ότι επιχειρείτε να μετατρέψετε σε αντικυβερνητικό επιχείρημα την κούραση των πολιτών. Θέλετε να ψαρέψετε στα θολά νερά νεοαγανακτισμένους. Να ψαρέψετε τα ίδια συνθήματα που σε μια άλλη συγκυρία σας έφεραν στην εξουσία. Χούντες, πληρωμένα ΜΜΕ, κράτος αυταρχισμού, επιστροφή στη δεκαετία του ’50. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η πρπσπάθεια του κ. Τσίπρα να βάλει ταμπέλες. Για να περιγράψεις μια κατάσταση πρέπει να την κατανοήσεις. Το πρόβλημα είναι άλλο: αφού η αξιωματική αντιπολίτευση απέτυχε να εκφράσει ουσιαστική πρόταση επιλέγει τη δημόσια υγεία ως πεδίο πολιτικής δράσης. Αυτό δεν θα σας κάνει καλό. Σίγουρα δεν κάνει καλό στη Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή».

«Πείτε μου αν γνωρίζετε ένα κόμμα της ΕΕ που στηρίζει ανοικτά δημόσιες συγκεντρώσεις. Ολες οι αντιδράσεις που βλέπω είναι από περιθωριακά κόμματα, αρνητές μάσκας, εμβολίων και μέτρων προστασίας. Υποδείξετε μου σε ποια χώρα η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει ανοικτά δημόσιες συγκεντρώσεις, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να μετέχουν στη διασπορά του ιού».

Μητσοτάκης: “Ζητάω συγγνώμη και για εμάς και για εσάς”

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Μητσοτάκης: "Ζητάω συγγνώμη και για εμάς και για εσάς"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε με τις πορείες για τον Κουφοντίνα και με το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Ακόμα, τον κατηγόρησε για «υγειονομικό σαμποτάζ» της χώρας, ενώ ζήτησε συγγνώμη απ’ όλα τα θύματα αστυνομικής βίας τώρα και στο παρελθόν.

«Αφήνω την αξιωματική αντιπολίτευση να αναζητήσει την ταυτότητά της»υπογράμμισε, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσβάλλει το 32% που τον εμπιστεύθηκε στις εκλογές και επιστρέφει ολοταχώς στο 3% του DNA του κόμματός του.

«Μην βάλετε φωτιά στο δρόμο, αλλά στην σκέψη σας» κάλεσε τους νέους ο πρωθυπουργός, ενώ είπε ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας δεν γίνεται να ακούγονται φωνές για επιστροφή στον διχασμό της δεκαετίας του ’50. «Λύσαμε τις διαφορές μας με την Ιστορία εδώ και πολύ καιρό» ανέφερε, ενώ είπε ότι η ΝΔ ήταν που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και ο Παύλος Μπακογιάννης. «Δεν είναι δυνατόν, στο όνομα της δημαγωγίας, να αλλάζουμε το όνομα των λέξεων»επισήμανε.

Για «δικτατορία του κορωνοϊού» μιλάει το ακροδεξιό AfD στη Γερμανία και καλεί σε διαδηλώσεις, είπε, εγκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συμπορεύεται με τον Ρουβίκωνα και τους μπαχαλάκηδες.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση του πρωθυπουργού

Ώρα του Πρωθυπουργού - Απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση

Η δευτερολογία Μητσοτάκη

Στη δική του δευτερολογία, ο πρωθυπουργός μίλησε για την υγειονομική κρίση. Αποκάλεσε «ψεύτη» τον Αλέξη Τσίπρα, από τη στιγμή που επιμένει να λέει ότι η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας.

«Σας είδα ασυνήθιστα αποπροσανατολισμένο. Σας δόθηκε η ευκαρία να χαμηλώσετε τους τόνους. Συνεχίζετε να επενδύετε στην ένταση και την πόλωση και τεχνητό διχασμό. Είναι το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά. Είναι η στρατηγική που υπηρετήσατε στο παρελθόν. Σας έφερε στην εξουσία. Το βιογραφικό σας φτιάχτηκε στην πλατεία των αγανακτισμένων» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Θα σας το ξαναπώ. Η ελληνική κοινωνία έχει ωριμάσει. Εχει συνειδητοποιήσει και τις όποιες δικές της ευθύνες και αυτές των πολιτικών ταγών. Είστε βαθιά γελασμένος αν νομίζετε ότι μπορείτε να στήσετε ξανά τέτοιο σκηνικό, γιατί δεν υπάρχει κοινωνική πλειοψηφία να το κάνετε. Η νεολαία σήμερα δεν ακούει το λόγο που αρθρώνετε. Είναι νεολαία θυμωμένη αλλά ώριμη. Είναι νεολαία που θέλει να δώσει πανελλήνιες, να μπει στο πανεπιστήμιο, το οποίο δεν θα είναι υπό κατάληψη μπαχαλάκηδων. Αν εσείς είστε εκτός τόπου και χρόνου, αφορά εσάς και το κόμμα σας».

«Οσο και αν ισχυρίζεστε ότι η Ελλάδα απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας τόσο θα απαντώ με πραγματικά στοιχεία. Μιλάτε για την πανδημία λες και είναι ελληνική πραγματικότητα. Παραγνωρίζετε ότι αυτή η χώρα που είχε αδύναμο σύστημα υγείας κατάφερε και πέτυχε καλύτερα από ό,τι άλλες χώρες. Με ένα βαθμό ελάχιστης συναίνεσης. Οσο ισχυρίζεστε ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας, τόσο θα έρχομαι εδώ και θα σας λέω ότι είστε ψεύτης. Θέλετε να επενδύσετε στην κούραση, την αγανάκτηση και τον θυμό. Αυτό κάνετε και το κάνετε ανερυθρίαστα χωρίς να κρύβετε τις προθέσεις σας.

Όταν μιλάτε για πορείες εγω κατέθεσε μελέτες συγκεκριμένες που δείχνουν το προφανές. Νομοτελειακά οδηγούν σε αύξηση μεταδοτικότητας και όταν αυτό γίνεται σε έξαρση της πανδημίας αυτό που κάνετε είναι διπλά και τριπλά πιο επικίνδυνοι. Σας ρωτώ και πάλι στο δίλημμα προστασία δημόσιας υγείας ή διαδηλώσεις τι απαντάτε; Δεν κατανοείτε ότι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο. Με τόσο μεγάλη ευκολία επιτίθεστε αλλά το κάνετε στην χώρα.

Λυσσάξατε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αλλά αν το πετύχουμε για ποιον θα είναι καλό; Για την κυβέρνηση ή για την χώρα και τους ξενοδόχους μας;

Ό,τι και να κάνετε και να παρουσιάζετε την κυβέρνηση καταστροφική οι πολίτες θα αποφανθούν στο τέλος της 4ετίας. Το δηλητήριο όμως που στάζετε είναι πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτο.

Ερχομαι τώρα στα ζητήματα που αφορούν την επιτροπή Αλιβιζάτου και τις προστάσεις για αστυνομική βία.

Δεν σας έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες σας.

Ο Συνήγορος Πολίτη στην έκθεση 2017-18 έχει μια σειρά από προτάσεις. Αυτές οι προστάσεις υλοποιήθηκαν από την κυβένρηση της ΝΔ όχι από την δική σας. Μας ρωτήσατε γιατί θεσπίζουμε βοηθό Συνηγόρου. Δεν ξέρετε ότι υπάρχουν βοηθοί Συνηγόρου; Το γεγονός ότι έχουμε βοηθό Συνηγόρου για τα δικαιώματα του παιδιού σημαίνει ότι υποτιμούμε τα δικαιώματα των παιδιών; Τι είναι αυτά που λέτε;

Ο Συνήγορος είναι σύμφωνος με οποιαδήποτε ενίσχυση των δυνατοτήτων του.

Αυτό που θα σας πει ο Συνήγορος γιατί το έχει γράψει είναι ότι η νομοθετική παρέμβαση της ΝΔ του έδωσε ανακριτικά καθήκοντα και προσωπικό για να ερευνά τέτοιες υποθέσεις.

Πολύ σύντομα θα υπάρχουν οριστικές απαντήσεις και αποφάσεις για το περιστατικό που αναφέρατε από το ανεξάρτητο αυτό όργανο που διερεύνησε.

Αναφερθήκατε για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και να μην επιλέγεται με κομματικά κριτήρια. Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ μετά τον κ. Τσουβάλα ήταν «παρών» στις κομματικές σας εκδηλώσεις. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούσατε.

Το περιστατικό Ζακ Κωστόπουλο ταρακούνισε όλους. Δείξατε την ίδια ευαισθησία για τους συνταξιούχους που σπάσατε στο ξύλο και τους ψεκάσατε με χημικά;

Κεντρική προεκλογική δέσμευση της ΝΔ ήταν η ασφάλεια των πολιτών. Η μείωση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα. Λύσαμε το ζήτημα των Εξαρχείων που εσείς δεν τολμούσατε να ακουμπήστε. Εμείς είμαστε συνεπείς. Είναι τελείως διαφορετικό αυτό.

Σας κατηγόρησα κ. Τσίπρα ότι χρησιμοποιούσατε τα ΜΑΤ για την προστασία της δική σας εικόνας. Ολοι θυμόμαστε πώς κινούσασταν τότε στην Ελλάδα.

Ερχομαι στα ζητήματα τα δύσκολα της τρομοκρατίας.

Θα πω μια κουβέντα. Κάποιοι από εμάς βιώσαμε με έντονο τρόπο αυτή την σκληρή εποχή και ειδικά τα γεγονότα του ’89 και επειδή πολλά είχαν ειπωθεί τότε στην ένταση της στιγμής μπορώ να θυμίσω σε εσάς ένα: αυτός που έγραφε βιβλία και έλεγε ότι ο ιδεολογικός καθοδηγητής της 17Ν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο Πάνος Καμμένος με τον οποίο συγκυβερνήσατε 4 χρόνια. Αυτό είναι το δείγμα που δείχνει την ποιότητα με την οποία βλέπετε τα πράγματα κ. Τσίπρα.

Εμείς που βιώσαμε αυτά τα γεγονότα δεν είπαμε ποτέ τέτοια πράγματα. Όπως δεν θα ακουστεί οποιοδήποτε υπονοούμενο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οποιαδήποτε σχέση με την τρομοκρατία. Μπορώ να σας πω όμως ότι δεν απαντήσατε για τα πραγματικά δεδομένα ότι ένα από τα νομοθετήματα τα πρώτα που φέρατε ως κυβέρνηση ήταν η διευκόλυνση των κατάδικων τρομοκρατών. Εσείς το κάνατε αυτό. Εσείς δώσατε την δυνατότητα.

Ως προς αυτά τα ζητήματα η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια. Ο νόμος θα εφαρμοστεί για όλους. Κανείς τρομάκρατης δεν έχει δικαίωμα να επιλέγει τηνφυλακή της προτίμησής του και το κράτος θα κανει τα πάντα για να κρατηθεί ο Κουφοντίνας ζωντανός.

Τι μας ζητάτε λοιπόν; Να παρανομήσουμε; Αν όχι, συμφωνείτε μαζί μας. Βγείτε λοιπόν να το πείτε. Εμείς λέμε ότι θα τηρήσουμε το νόμο και θα κάνομε τα πάντα να μείνει αυτός ο άνθρωπος ζωντανός. Αν συμφωνείτε, βγείτε να το πείτε για να μην δημιουργείται η εικόνα ότι επιχειρείτε να εκμεταλλευτείτε το θέμα για πολιτικούς λόγους.

Σας ζήτησα κ. Τσίπρα να αποκηρύξετε και είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε το σύνθημα: ή τους τελειώνουμε ή τους τελειώνουμε. Σας ζήτησα να το αποκηρύξετε. Δεν το κάνατε. Για μια ακόμα φορά κάνατε ιστορική αναδρομή στην αριστερά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε εμβληματικές προσωπικότητες τις οποίες ο δικός μας χώρος τιμά ως πρόσωπα που μπορεί να ήταν αντίπαλοι πολιτικοί αλλά πρόσφεραν. Αυτή η συνεχής ανάκληση προσώπων που κάθονταν στα έδρανα που κάθεστε εσείς δείχνει προσωπική σας ανασφάλεια για την σύγκριση που γίνεται. Η καθαρή γραμμή που ακολούθησε η αριστερά για πολλές δεκαετίες δεν την υπηρετείτε. Διαβάστε Αυγή 2021 και συγκρίνεται με την Αυγή παλαιότερα. Δεν αρκεί λοιπόν εκείνη η Αυγή να ξεπλύνει τις δικές σας ευθύνες που σε μια στιγμή που η χώρα απαιτεί ενότητα εσείς επιλέξατε να οξύνετε. Δεν σας κατηγορώ. Σας λέω ότι ήσασταν κατώτερος των περιστάσεων ως πρωθυπουργός, είστε κατώτερος των περιστάσεων ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Δείτε ολόκληρη τη δευτερολογία του πρωθυπουργού

Ολομέλεια βουλής 12/3/21: Δείτε ολόκληρη τη δευτερολογία του πρωθυπουργού

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.