ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης από Ελληνικό: Ο τόπος αυτός θα γίνει μια κυψέλη ανάπτυξης – Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης από Ελληνικό: Ο τόπος αυτός θα γίνει μια κυψέλη ανάπτυξης – Δείτε βίντεο

Το έργο αυτό συμβολίζει την Ελλάδα όπως την οραματιζόμαστε», τόνισε ο πρωθυπουργός δίνοντας το «παρών» στην επίσημη πρώτη των εργασιών στο Ελληνικό – Οι πρώτες κατεδαφίσεις θα γίνουν σε πέντε κτίρια.

Την επίσημη έναρξη των εργασιών στο μεγάλο πρότζεκτ του Ελληνικού ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού και τις εικόνες από τις πρώτες κατεδαφίσεις:

Όπως είπε ο πρωθυπουργός το Ελληνικό «θα γίνει το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο στη Μεσόγειο» προσθέτοντας ότι «ο τόπος αυτός θα γίνει μια κυψέλη ανάπτυξης» ενώ υπογράμμισε ότι «θα είναι ένα έργο σύγχρονο οικολογικό φιλικό προς το περιβάλλον και θα συμβολίζει την νεά Ελλάδα όπως όλοι την οραματιζόμαστε».

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συγκρούστηκε μια αντίληψη αδράνειας και μια αντίληψη που αντιλαμβάνεται τη σύγχρονη ανάπτυξη μέσα από την όσμωση του ιδιωτικού τομέα, με το δημόσιο και εξασφαλίζει ότι ο χώρος αυτός θα είναι προσβάσιμος για όλους».

mitsotakis-ellniko-5
mitsotakis-ellniko-2

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.