ΤΟΠΙΚΑ

M.Ι.Τ η διακριτική πολυτέλεια της Μυκόνου

M.Ι.Τ η διακριτική πολυτέλεια της Μυκόνου
Σε ένα υπέροχο χώρο, κοντά στο κέντρο της Μυκόνου οι λάτρεις του τατουάζ και της ανδρικής περιποίησης βρίσκουν σημείο συνάντησης

Αυτό που λέμε γνήσιο tattoo shop και βλέπουμε ελάχιστα στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μύκονο και κάνει την διαφορά σε ένα χώρο που γίνεται το σημείο αναφοράς στο νησί το καλοκαίρι και συγκεντρώνει όλες τις φυλές του πλανήτη που βρίσκονται στο νησί.

Ίσως τα κορυφαία oldschool χελιδόνια στην “αγορά”, ίσως και τα πιο πειστικά coinfish. Βασισμένο στη λογική του τατουατζίδικου που θα δεις ξαφνικά στο δρόμο και θα μπεις να “χτυπήσεις” το κατιτί σου το MIT -Mykonos Ink Tattoo έχει τιμηθεί από πολλούς εγχώριους και διεθνείς σελέμπριτι.

 

Στον ίδιο χώρο ο Γιάννης Λυμπερόπουλος  εμπνευστής της ιδέας δημιούργησε και το Barber shop για κούρεμα και ανδρική περιποίηση στην πιο εξελιγμένη της μορφή.

Στην Φάμπρικα της Μυκόνου στην περιοχή του Άη Γιάνννη πολύ κοντά στη Χώρα σε ένα σημείο που προσελκύει όλους τους φαν και με τους ντόπιους Μυκονιάτες να το προτιμούν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.