ΤΟΠΙΚΑ

Μια νίκη και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα για τους πιτσιρικάδες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια νίκη και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα για τους πιτσιρικάδες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Με μία νίκη και μία ισοπαλία ξεκίνησαν οι ομάδες του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ που συμμετέχουν στο 5ο Τουρνουά Soccer Schools “Τάκης Μιχαλέτος” κάνοντας και οι δύο πολύ καλέ εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Κ16 αντιμετώπιζε την Ακαδημία 98 Ναυπλίου, σε ένα ματς το οποίο έληξε ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 15′ με τον Βλαντούση ενώ η ομάδα του Μάκη Πούλου κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με γκολ του Χόντζα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξυδάκη.

Από την άλλη η Κ14 κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ξεκίνησε με νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα του Ναυπλίου με τον Τσιφούτη να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με πλασέ το 14′ και στο 2ο ημίχρονο ο Τσόπελα στο 55′ με σουτ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.