ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στη Δήλο ήδη

Μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στη Δήλο ήδη
Από τις πρώτες μέρες που άνοιξαν τα σύνορα, οι τουρίστες αυξήθηκαν στην Δήλο πολλαπλάσια σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Μεγάλη είναι η αύξηση της   επισκεψιμότητας στην Αρχαία Δήλο από τις πρώτες μέρες που άνοιξαν τα σύνορα για τους τουρίστες δείγμα ότι προμηνύεται ένα καυτό καλοκαίρι το επόμενο χρονικό διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το  ίδιο χρονικό σημείο πέρσι τέτοιο καιρό με την πανδημία να είναι σε εξέλιξη  η επισκεψιμότητα ήταν σχεδόν μηδενική.


Ήδη από τις πρώτες μέρες ήδη παρουσιάζει η  αύξηση αυτή μια ανοδική πορεία στον τουρισμό,δω δείγμα και της ευρύτερης  τουριστικής ανόδου στη Μύκονο  και ιδιαίτερα στην Δήλο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.