LIFESTYLE

Με την Τίφανι Τραμπ συναντήθηκε ο δήμαρχος στη Μύκονο

Με την Τίφανι Τραμπ συναντήθηκε ο δήμαρχος στη Μύκονο
Μια συνάντηση με πολύ νόημα σε υψηλό επίπεδο για τον δήμαρχο Μυκόνου

Ένας έναν εκ των κορυφαίων και ασφαλέστερων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως, θεωρεί η οικογένεια του Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Για το ταξίδι της Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο χρειάστηκε να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά μια σειρά από υπηρεσίες, όπως η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές της Μυκόνου, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ο Δήμος Μυκόνου.

Η Τίφανι Τραμπ κατά την επταήμερη παραμονή της στο νησί των Ανέμων συνοδευόταν από πολυπληθή ομάδα των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, ενώ για την ασφάλειά της συνέδραμαν και επίλεκτοι άνδρες της Υπηρεσίας Προστασίας Αλλοδαπών Αξιωματούχων και Ευπαθών Στόχων.

Την ξενάγηση της Τίφανι ανέλαβε ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος μάλιστα της δώρισε τις έντυπες εκδόσεις του Δήμου Μυκόνου και ψηφιδωτό με ένα από τα περίφημα λιοντάρια της Δήλου.

Η νεαρή  φοιτήτρια της Νομικής έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και για την τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, ενώ ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει λεπτομέρειες για την ιστορία της Μυκόνου και της Δήλου.

Η Τίφανι Τραμπ έζησε από κοντά και τη φημισμένη νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου, ενώ επισκέφθηκε και αρκετές από τις παραλίες του νησιού και τον παραδοσιακό οικισμό. Η ίδια εμφανιζόταν χαλαρή και οικεία, σύμφωνα με μαρτυρίες Μυκονιατών.

Την κόρη του Πλανητάρχη συνόδευσε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής – με αεροσκάφος της γραμμής – ο δήμαρχος Μυκόνου, ο οποίος απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση σε ολόκληρη την οικογένεια Τραμπ για το καλοκαίρι του 2019!

Πηγή cnn.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.