ΤΟΠΙΚΑ

Με SMS στο 13033 θα μπορούν από τη Δευτέρα 7/12 οσοι επιθυμούν να μεταβούν τα εποχιακά καταστήματα

Με SMS στο 13033 θα μπορούν από τη Δευτέρα 7/12 οσοι επιθυμούν να μεταβούν τα εποχιακά καταστήματα

Με διευρυμένο ωράριο ανοίγουν τη Δευτέρα 7/12 τα εποχιακά καταστήματα ενώ και σε αυτά, όπως στα σούπερ μάρκετ θα ισχύσει το sms στο 13033.

Με SMS στο 13033, θα μπορούν από τη Δευτέρα 7/12 οσοι επιθυμούν να μεταβούν τα εποχιακά καταστήματα, που ανοίγουν αυλαία.

Οπως αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο κωδικός που θα στέλνουν οι πολίτες με sms στο 13033, είναι ο κωδικός 2, όπως και αυτός για τα σούπερ μάρκετ.

Όπως είπε ο υπουργός συνολικά θα λειτουργήσουν 110 καταστήματα: «η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να ανοίξει τα αμιγώς εποχικά καταστήματα. Αυτά και μόνο. Όχι γενικώς όλα τα καταστήματα που πουλάνε και χριστουγεννιάτικα είδη». Και συμπλήρωσε «αν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο θα ανοίγαμε όλα τα καταστήματα που έχουν, μεταξύ άλλων, και εποχικά είδη. Ανοίγουμε αποκλειστικά αυτά που έχουν μόνο εποχικά είδη και πρέπει να δουλέψουν τώρα. Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις ημέρες, θα ξαναπουλήσουν του χρόνου». Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης: «καταλαβαίνω ότι δυσαρεστώ τα άλλα καταστήματα που πουλούν εποχικά είδη, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ανθρώπους στην οικονομική καταστροφή».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.