ΤΟΠΙΚΑ

Με Ντουράντ και Χάρντεν δήμαρχος και αντιδήμαρχος εγκαινιάζουν το κλειστό

Με Ντουράντ και Χάρντεν δήμαρχος και αντιδήμαρχος εγκαινιάζουν το κλειστό
Οι αστέρες του NBA βρέθηκαν στο κλειστό και τους υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής

«Ποδαρικό» για το κλειστό της Μυκόνου  που σε λίγο καιρό εγκαινιάζεται. Δυο σπουδαίοι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές έκαναν το ζέσταμα τους.

Οι σταρ του ΝΒΑ Kevin Durant και James Harden συνδύασαν τις διακοπές με την προπόνηση και μετά από τις μοναδικές παραλίες του νησιού της  επέλεξαν να προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο, στην Άνω Μερά και εκεί τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς
Αναφέρει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς χαρακτηριστικά:

Είναι εξαιρετικά σημαντικό που αυτοί και άλλοι αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού (Μπενζεμά, Ντόντιτς κά) επέλεξαν τη Μύκονο ως τόπο διακοπών και βεβαίως ότι αξιοποιούν τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις (όπως έγινε και με το γήπεδο ποδοσφαίρου) για να γυμναστούν. Εμείς είμασταν εκεί τους υποδεχθήκαμε και τους ευχαριστήσαμε, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε σταθερά με Γιάννη Αντεντοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.