ΤΟΠΙΚΑ

Ματιές στο μέλλον: Το 5,5G που θα φέρει ευρυζωνικότητα 10Gbps παντού!

Ματιές στο μέλλον: Το 5,5G που θα φέρει ευρυζωνικότητα 10Gbps παντού!

Το παγκόσμιο συνέδριο ευρυζωνικότητας που διοργάνωσε η Huawei με την υποστήριξη της Επιτροπής Ευρυζωνικότητας του ΟΗΕ συγκέντρωσε τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, κατασκευαστές, ρυθμιστικές αρχές και ειδικούς από σχετικούς τομείς, δίνοντας τους την ευκαιρία να μοιραστούν γνώσεις και να οραματιστούν το μέλλον. Οι κεντρικές ομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν από τον Leon Wang, Πρόεδρο της σειράς προϊόντων Huawei Data Communication, και τον Kim Jin, Αντιπρόεδρο του Optical Business Product Line της Huawei, ξεδίπλωσαν τους στόχους της εταιρείας και τις καινοτομίες που φέρνει η νέα καυτή λέξη στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, το «5,5G». Το οποίο η Huawei σχεδιάζει να λανσάρει το 2024, αρχικά σε περιοχές της Ασίας.

Συνοπτικά, το UBBF 2023 της Huawei παρουσίασε τα φιλόδοξα σχέδιά της να φέρει το Net5.5G στην καθημερινότητα, παράλληλα με σημαντικές τεχνικές αναβαθμίσεις. Εξελίξεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον των τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και βελτιωμένες εμπειρίες, τόσο για τους χρήστες μεμονωμένα, όσο και για τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.