ΤΟΠΙΚΑ

Μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα οι κουμπάρες στη Μύκονο

Μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα οι κουμπάρες στη Μύκονο
Μαρίνα Βερνίκου: Η ροκ εμφάνιση στα στενά της Μυκόνου Μαζί με τον σύζυγό της και το ζευγάρι Τανιμανίδη - Μπόμπα.

Στη Μύκονο πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρίνα Βερνίκου και η Χριστίνα Μπόμπα. Τις δύο γυναίκες, που συνδέει μια στενή φιλία, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να περπατούν στα σοκάκια του νησιού παρέα με τους συζύγους τους και τη μεγαλύτερη κόρη της πρώτης, Ντεμίλια.

Η γνωστή φωτογράφος επέλεξε μία total black εμφάνιση με αρκετά ροκ στοιχεία, την οποία συνέθεταν ένα δερμάτινο σορτς, ένα τζιν τζακετ και μαύρες εσπαντρίγιες. Δίπλα της, η κόρη της Ντεμίλια, συνδύασε το two pieces patterned σύνολό της με μαύρα σανδάλια.

NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε τα λευκά και συνδύασε το μίνι φόρεμά της με μπεζ εσπαντρίγιες. Δίπλα της ο Σάκης Τανιμανίδης ντυμένος πιο ζεστά με μαύρο παντελόνι, κόκκινο T-shirt και μαύρο φούτερ ζακέτα.

NDP

Οι δύο γυναίκες περπάτησαν μαζί και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετες.

NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα προχώρησε σε μια εξομολογητική ανάρτηση για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. Στη φωτογραφία ποζάρειι με ολόσωμο item δίπλα στην πισίνα, αποκαλύπτοντας μια σιλουέτα με την οποία μπορούν να ταυτιστούν πολλές ακόμα γυναίκες. Όπως γράφει στη λεζάντα: «Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!».

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν τα δίδυμα κορίτσια τους πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Τότε εκείνη έγραφε στο Instagram: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς».

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.