ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν να φύγουν από την Μύκονο με αεροπλάνο και γύρισαν με το καράβι

Ξεκίνησαν να φύγουν από την Μύκονο με αεροπλάνο και γύρισαν με το καράβι
Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Volotea που γύρισαν με το πλοίο ήταν γραμμής αντί της προγραμματισμένης πτήσης τους.

Ακύρωσαν πτήση από Μύκονο κι έστειλαν τους επιβάτες με καράβι στον Πειραιά
Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν επιβάτες πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας Volotea. Τόσο στην πτήση Μύκονος-Αθήνα όσο και σ’ αυτήν από Αθήνα για Ρόδο έγιναν τραγελαφικά σκηνικά.

, Μύκονος: Οι επιβάτες της Volotea ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα βάλουν ρότα για Πειραιά με πλοίο της γραμμής!Ειδικά στην πτήση της Μυκόνου, το αεροπλάνο, αφού δεν ήρθε ποτέ, μετατράπηκε σε… καράβι! Περίπου 20 λεπτά πριν από την αναχώρησή τους, οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους ότι τελικά δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα βάλουν ρότα για Πειραιά με πλοίο της γραμμής! Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν περαιτέρω εξηγήσεις για την ματαίωση της πτήσης, αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί.

Οι επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους ήταν αλλοδαποί τουρίστες κι έχασαν τις ανταποκρίσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» μάταια προσπαθούσαν να βγάλουν για ώρες άκρη με τους υπεύθυνους της εταιρίας…

, Μύκονος: Οι επιβάτες της Volotea ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα βάλουν ρότα για Πειραιά με πλοίο της γραμμής!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.