ΤΟΠΙΚΑ

«Κοσμοϊστορικό» γεγονός στη Μύκονο: Δωρεάν οι ξαπλώστρες στο Nammos

«Κοσμοϊστορικό» γεγονός στη Μύκονο: Δωρεάν οι ξαπλώστρες στο Nammos

Το νέο διαδόθηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα η παραλία της Ψαρρούς να γεμίσει από κόσμο που δεν έχασε την ευκαιρία για selfies και stories με φόντο τις σούπερ λουξ ξαπλώστρες του διάσημου beach bar, καθεμία από τις οποίες κοστίζει €2.800!
Το ζήσαμε κι αυτό στην Μύκονο! Τα αφεντικά του Nammos αποφάσισαν στα ξαφνικά και για 24 ώρες να διαθέσουν δωρεάν τις πανάκριβες ξαπλώστρες στους λουόμενους.

Το νέο διαδόθηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα η παραλία της Ψαρρούς να γεμίσει από κόσμο που δεν έχασε την ευκαιρία για selfies και stories με φόντο τις σούπερ λουξ ξαπλώστρες του διάσημου beach bar, καθεμία από τις οποίες κοστίζει €2.800!

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.