ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά τα ταχύπλοα στη γραμμή της Μυκόνου και τον Νοέμβριο

Κανονικά τα ταχύπλοα στη γραμμή της Μυκόνου και τον Νοέμβριο

Όπως μετέδωσε το arxipelagos.gr, λόγω της επιδότησης που δόθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τρία ταχύπλοα θα συνεχίσουν τα ταξίδια τους τουλάχιστον και το Νοέμβριο.

Έτσι το Power Jet θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ καθημερινά θα ταξιδεύει το Champion Jet 2 από Πειραιά για Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Σαντορίνη.

Τέλος, το ταχύπλοο της Aegean Speed Lines Speedrunner ζήτησε να πραγματοποιεί δρομολόγια από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο τις εναλλακτικές ημέρες από τα δρομολόγια του Power Jet, δηλαδή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.