ΤΟΠΙΚΑ

Jennifer Lopez: Στη Μύκονο για διακοπές η Λατίνα σούπερσταρ

Jennifer Lopez: Στη Μύκονο για διακοπές η Λατίνα σούπερσταρ
Την επιθυμία της να έρθει στη Μύκονο για διακοπές εξέφρασε σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης η Τζένιφερ Λόπεζ

Η Jennifer Lopez λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Alex Rodriguez, απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του Ben Affleck.

Σύμφωνα με το Secret, η Jennifer Lopez τον Αύγουστο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, και συγκεκρι­μένα στη Μύκονο, για διακοπές. Ήδη έχει ξεκινή­σει η αναζήτηση για τη βίλα ή το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει, ενώ υπάρχουν και επαφές με επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη φύλαξη και την προστασία της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez θα επισκε­φθεί τη χώρα μας, καθώς είχε έρθει πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2008 για μια συναυλία στο Λαγονήσι.

Ωστόσο, εκείνη τη φορά δεν είχε προλάβει να επισκεφθεί το πιο διάσημο ελληνι­κό νησί και στο περιθώριο της εμφάνισής της είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή διακοπές στο «νησί των ανέμων».

Σε ό,τι αφορά την άφιξή της, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξίδι της θα έχει σκοπό την αναψυχή και την ξεκού­ραση και δεν έχει να κάνει με κάποια εμφάνιση ή ένα μουσι­κό γεγονός.

Μάλιστα, όσοι τη γνωρίζουν λένε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει στόχος των παπαράτσι και γι’ αυτό ίσως στην αρχή θα επιδιώξει να μη γίνει αντιληπτή. Ακόμα και πέρυσι, όταν ήρθε στην Ελ­λάδα, προσπάθησε να κρατήσει εντελώς μυστική την άφιξή της.

Όπως είχαν αναφέρει δημοσιεύ­ματα, η Λατίνα σταρ έκανε βόλ­τα με το σκάφος της στα ανοικτά της Κρήτης και έπειτα βρέθηκε στο Λουτρό Σφακίων, προκειμέ­νου να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.