ΤΟΠΙΚΑ

Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Αθήνα

Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Αθήνα
Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του καύσωνα η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ 1-1 με τον Άγιο Ιερόθεο

Ένα φιλικό ματς που αλλιώς το είχαν προγραμματίσει οι ομάδες αλλά με διαφορετικές συνθήκες εξελίχθηκε λόγω του ξαφνικού και αφόρητου καύσωνα στην Αθήνα, το παιχνίδι διεξήχθη σε 40 βαθμούς θερμοκρασία 2 το μεσημέρι, η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο σωματείο που αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

Το παιχνίδι δεν χωράει κριτική καθώς οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες για την διεξαγωγή του με την ζέστη να είναι καταλυτικός παράγοντας στις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα και παρά το γεγονός ότι κόντρα στη ροη του ματς έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε βα ισοφαρίσει με ένα πέναλτι του Κωνσταντινίδη λίγο πριν το φινάλε.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.