ΤΟΠΙΚΑ

Η TUI ακυρώνει ταξίδια της με προορισμό την Μύκονο

Η TUI ακυρώνει ταξίδια της με προορισμό την Μύκονο

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία θα ειδοποιήσει όλους τους πελάτες οι οποίοι θα έχουν την επιλογή είτε να τροποποιήσουν το ταξίδι τους είτε να το ακυρώσουν και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, αναφέρει η ανακοίνωση, λόγω των πρόσφατων θετικών κρουσμάτων πελατών που επέστρεψαν από τον Λαγανά στην Ζάκυνθο και από τα Μάλια στην Κρήτη, η TUI UK αποφάσισε να μην προσφέρει πλέον πακέτα διακοπών στους συγκεκριμένους προορισμούς έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Η Jet2, σύμφωνα με εκπρόσωπό της, ανακοίνωσε πως η εταιρεία αναστέλλει τις διακοπές έως και τις 20 Σεπτεμβρίου στους ίδιους τέσσερις προορισμούς, Κρήτη, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Μύκονο και όσοι έχουν κλείσει πακέτα για εκεί μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση χωρίς χρέωση.

Υπενθυμίζεται πως η Βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε από την Τετάρτη οι ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία από Λέσβο, Τήνο, Σέριφο, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθο πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για 14 μέρες. Ο Υπουργός μεταφορών της χώρας ανάφερε πως ανάλογα με τα ποσοστά μόλυνσης τα νησιά μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν από τη λίστα της καραντίνας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.