ΤΟΠΙΚΑ

Η Sbox η πρώτη εταιρεία που στηρίζει εμπράκτως τους επιχειρηματίες της Μυκόνου

Η Sbox η πρώτη εταιρεία που στηρίζει εμπράκτως τους επιχειρηματίες της Μυκόνου
Η Sbox, η πρώτη εταιρεία Θυρίδων Θησαυροφυλακίου στην Ελλάδα, έχει αποδειχθεί ουσιαστική στήριξη για τους επιχειρηματίες των Κυκλάδων.
Από την ίδρυση της, παρέχει μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση για την αποθήκευση και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων αυτών.
Η υπηρεσία της Sbox έχει φέρει επιχειρηματίες από όλες τις γωνιές των Κυκλάδων στη Μύκονο, προκειμένου να επωφεληθούν από την ασφαλή και εξειδικευμένη σέρβις που παρέχεται.
Η ευθυγράμμιση της εταιρίας με τις ανάγκες των επιχειρηματιών έδειξε την απαραίτητη σημασία της ύπαρξης μιας τέτοιας υπηρεσίας στην Ελλάδα.
Έτσι, η ίδρυση της Sbox αποδεικνύεται ως ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της επέκτασης του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζοντας αυτό, είναι σταθερά αφοσιωμένη στην παροχή ακόμη περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών.
Η Sbox είναι υπερήφανη για τον ρόλο που έχει διαδραματίσει μέχρι σήμερα και προσβλέπει στο να καθορίζει το πρότυπο επαγγελματικής αποθήκευσης
και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά)+30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.